Σε χωριά του Μονοφατσίου ο Ανδρέας Στρατάκης

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Στρατάκης

Συνεχίζοντας τις περιοδείες του ο υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Στρατάκης, βρέθηκε αρχικά στο παζάρι του Ασημίου.

Ο κ. Στρατάκης βρέθηκε κοντά στους παραγωγούς και τους εμπόρους της λαϊκής αγοράς και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους, ακούγοντας από «πρώτο χέρι» τα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά.

Ο υποψήφιος Βουλευτής αμέσως μετά επισκέφθηκε χωριά της γύρω περιοχής, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας, επισκέφθηκε τον Πύργο Μονοφατσίου, όπου και είχε επαφές με τους κατοίκους του χωριού, αλλά και συνάντηση με τους εκπροσώπους των αγροτικών Συνεταιρισμών.

Εκεί τέθηκαν για μια ακόμη φορά τα άλυτα και διαχρονικά ζητήματα του Πρωτογενούς Τομέα, με τους συμμετέχοντες στη συνάντηση, να εκφράζουν τη στήριξη τους στον κ. Στρατάκη, στο πρόσωπο του οποίου βλέπουν τον άνθρωπο που με την εκλογή του μέσα από την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου, μπορεί να δώσει βήμα στους αγρότες και στους κτηνοτρόφους, οι οποίοι - όπως του είπαν - έχουν ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε για μια δυνατή φωνή στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ