Σε πλήθος συμβάντων, και χθες, η Πυροσβεστική

Εστίες φωτιάς ανά την Κρήτη

Πλήθος συμβάντων κινητοποίησαν και χθες, την Πυροσβεστική υπηρεσία ανά την Κρήτη.

Πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση 1 στρέμματος και δασική 1,5 στρέμματος εκδηλώθηκε, στις 10.37 χθες το πρωί στον Κρουσώνα του δήμου Μαλεβιζίου. Επιλήφθηκε το Π.Κ. Βιάννου με τρία οχήματα και έξι υπαλλήλους

Λίγο μετά τις 12.00 εκδηλωνόταν πυρκαγιά σε μισό στρέμμα γεωργικής έκτασης στυς Βρύσσες Νεάπολης. Έσπευσαν δύο οχήματα με τέσσερις υπαλλήλους από την Π.Υ. Αγίου Νικολάου.

Πυρκαγιά σε οικοπεδικό χώρο δύο στρεμμάτω εκδηλώθηκε στα Σφακιά, στις 12.51 χθες. Προσέτρεξε ένα όχημα με δύο υπαλλήλους από το Π.Κ. Ανώπολης.

Λίγη ώρα αργότερα, στις 12.44 εκδηλωνόταν πυρκαγιά σε γεωργική έκταση στην Αγία Γαλήνη του δήμου Αγίου Βασιλείου. Τρία οχήματα με οκτώ υπαλλήλους από το Π.Κ. Σπηλίου έσπευσαν και έσβησαν τη φωτιά, η οποία έκαψε τρία στρέμματα γης.

Πυρκαγιά σε μισό στρέμμα χορτολιβαδικής έκτασης εκδηλώθηκε στους Κούμους Ρεθύμνους, στη 1.30 χθες το μεσημέρι. Κινητοποιήθηκαν τρία οχήματα με έξι υπαλλήλους από την Π.Υ. Ρεθύμνου που έσβησαν τις φλόγες.

Πυρκαγιά σε 100 τ.μ. με καλάμια στα Αγγελιανά Γεροποτάμου εκδηλώθηκε στις 18.22 το απόγευμα. Έσπευσαν τρία οχήματα με έξι υπαλλήλους από την Π.Υ. Ρεθύμνου.

Το Π.Κ. Καμπανού προσέτρεξε σε πυρκαγιά που ξέσπασε στις 18.33 το απόγευμα, σε μισό στρέμμα δασικής έκτασης στην περιοχή Ροδάνη στο ανατολικό Σέλινο. Δύο οχήματα με τέσσερις υπαλλήλους έσβησαν τις φλόγες.

Η χθεσινή ημέρα "έκλεισε" για την Πυροσβεστική με τον καταυλισμό των τσιγγάνων, όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε σκουπίδια, λίγο μετά τις 9 χθες το βράδυ. Ένα όχημα με τρεις υπαλλήλους από τον 4ο Π.Σ. Ηρακλείου έσπευσε και έσβησε τις φλόγες.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ