Στην Αγία Βαρβάρα μίλησε ο Παντελής Αρβανιτάκης

Μίλησε ενόψει των εθνικών εκλογών ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Παντελής Αρβανιτάκης

Στους κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας και της ευρύτερης περιοχής μίλησε ενόψει των εθνικών εκλογών, το βράδυ της Πέμπτης ο υποψήφιος βουλευτή Ηρακλείου του ΚΙΝΑΛ, Παντελής Αρβανιτάκης.

Στην ομιλία του ανέφερε τα εξής:


Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι, αγαπητοί συντοπίτες

Με μεγάλη χαρά και περίσσια ευγνωμοσύνη σας χαιρετίζω. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος και για την παρουσία σας απόψε εδώ αλλά και για την ανταπόκριση καθ'ολη την προεκλογική περίοδο. Ανάμεσα σας βλέπω συγγενείς φίλους, συγχωριανούς και οφείλω να ομολογήσω πως η στήριξη και η αγάπη που μου δείξατε ειλικρινά, ήταν πολύ ενθαρρυντική, συνάμα όμως με βαραίνει με την ευθύνη να ανταποκριθώ επάξια στις προσδοκίες σας.

Αισθάνομαι έντονα την ανάγκη να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας υποσχεθώ πως η ψήφος στο πρόσωπό μου δε θα είναι άλλη μια χαμένη ψήφος. Ως ενεργό μέλος και εγώ αυτής της περιοχής και μάλιστα ως άνθρωπος στενά δεμένος με το χωριό μου αλλά και την ευρύτερη ενδοχώρα σας ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να εξελίξουμε αυτόν τον τόπο ακόμη περισσότερο. Γνωρίζω καλύτερα από τον καθένα και συμμερίζομαι τις αγωνίες σας και βιώνω αντίστοιχες. Γνωρίζω με ακρίβεια την ανασφάλεια που βιώνετε για τις καλλιέργειες και τα ζώα σας, το άγχος που έχετε αν θα εγκριθούν οι επιδοτήσεις, αν δοθούν αποζημιώσεις και φυσικά την υψηλή φορολογία των τελευταίων ετών. Γνωρίζω την ταλαιπωρία του αγρότη και του κτηνοτρόφου να πετύχει ικανοποιητική τιμή για τα προϊόντα του αλλά και την εκμετάλλευση που υφίσταται. Και επειδή είμαι σε θέση να τα γνωρίζω όλα αυτά επιδιώκω τη στήριξη σας για να προωθώ τα συμφέροντα σας, τα συμφέροντα των αγροτών, τα συμφέροντα της Κρήτης μας.

Είμαι σε θέση ακόμη να αντιλαμβάνομαι και εγώ όπως και εσείς τη γενικότερη αποδιοργανωση των τελευταίων ετών, βλέπω την προσπάθεια αποποίησης της ταυτότητας μας αλλά και της αποσύνδεσης από την ορθόδοξη πίστη. Δεν αρνούμαι και δεν απορρίπτω καμία θρησκεία, κανένα έθνος, κανενός είδους διαφορετικοτητα - και οι Κρητες το έχουμε αποδείξει αυτό σε όλες τις ιστορικές στιγμές - όμως δε δέχομαι και καμιά προσπάθεια αλλοτρίωσης. Δε δέχομαι να ενοχοποιειται η αγάπη προς το έθνος μας ούτε και πίστη των πατέρων μας. Ελληνισμός και ορθοδοξία είναι έννοιες που στη συνείδηση μας είναι στενά και άρρηκτα δεμένες και θα επιτρέψουμε καμία προσπάθεια υποτίμησης τους και κανέναν χαρακτηρισμό τους ως παρωχημένες αξίες μια και συχνά επιχειρείται κάτι τέτοιο ιδίως στη νέα γενιά.

Δε θέλω να παραλείψω στο σημείο αυτό την αναφορά μου στους νεότερους ανθρώπους οι οποίοι βιώνουν έντονα την ανασφάλεια, την αβεβαιότητα για το μέλλον και φυσικά έρχονται συχνά αντιμέτωποι με την ανεργία. Ως πατέρας και ο ίδιος νέων παιδιών αντιλαμβάνομαι πλήρως και τα δικά σας άγχη αλλά και των οικογενειών σας και δεσμεύομαι να στέκομαι δίπλα σας, ακούγοντας τις ανάγκες και διεκδικώντας ένα ασφαλέστερο μέλλον για σας.

Δε θα πρέπει ωστόσο, λίγο πριν την ολοκλήρωση της αποψινής μου ομιλίας, να μην αναφερθώ και στο ζήτημα της υγείας. Λόγω της ιδιότητας μου ξέρω πολύ καλά τον αγώνα των ασφαλισμένων, τις αδυναμίες και τις ανισότητες του συστήματος υγείας αλλά την ανασφάλεια που αυτό τους προκαλεί σε οικονομικό επίπεδο. Γνωρίζω πως οι ασθενείς και ιδίως οι χαμηλοσυνταξιουχοι συχνά αδυνατούν να ανταποκριθουν στα στοιχειώδη και στην κυριολεξία να ζουν με το φόβο να μην αρρωστήσουν! Είναι απαράδεκτο να ζούμε σε μια κοινωνία που δεν εξασφαλίζει στα μέλη της ούτε καν επαρκή ιατροφαρμακευτικη περίθαλψη. Κοιτώντας σας κατάματα λοιπόν υπόσχομαι να αγωνίζομαι για κάθε τέτοια και παρόμοια δυσλειτουργια και να μάχομαι για μια υγιή κοινωνία των ίσων ευκαιριών και παροχών.

Ολοκληρωνοντας στο σημείο αυτό την ομιλία μου, θα ήθελα και πάλι να σας ευχαριστήσω για την αποψινή σας παρουσία και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο πρόσωπό μου. Δεσμεύομαι να εργαστώ σκληρά, μεθοδικά, χωρίς ιδιοτέλεια. Και όταν το Μονοφατσι υπόσχεται... υλοποιεί τις υποσχέσεις του. Σας διαβεβαιώνω πως η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής και στον Παντελή τον Αρβανιτάκη αποτελεί τη σωστή επιλογή. Δώστε μου τη δύναμη να προωθώ τα συμφέροντα του τόπου μας, δώστε μου τη δυνατότητα να έχουμε ισχυρή φωνή στο κοινοβούλιο. Στηρίξτε την εκλογή μου!

Σας ευχαριστώ!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ