Κρήτη | 12.01.18 17:55
Στο Καστέλλι, για το αεροδρόμιο, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ανοιχτή πολιτική συζήτηση διοργανώνει η Ν.Ε. Ηρακλείου της ΛΑ.Ε. - Οι προγραμματισμένες συναντήσεις κι επισκέψεις του γραμματέα του Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑΕ

Το Ηράκλειο θα επισκεφθεί την Δευτέρα 15 Γενάρη ο Γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης και θα είναι κύριος ομιλητής στην ανοιχτή πολιτική συζήτηση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου της Λαϊκής Ενότητας στις 7:00 το απόγευμα στο Πολύκεντρο Νεολαίας (Ανδρόγεω 2, ισόγειο). Θα ακολουθήσει διάλογος με την κατάθεση απόψεων και προβληματισμών, ενώ στο τέλος θα κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας και ίσως επιφυλάσσονται και κάποιες εκπλήξεις.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

Άφιξη το πρωί (10:50) αεροπορικώς στο Ηράκλειο, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου (12:00) στο Πολύκεντρο Νεολαίας, θα ακολουθήσει περιοδεία στο κέντρο της πόλης και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για το Καστέλλι όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους της πρωτοβουλία πολιτών για τη «διάσωση & την αειφόρο ανάπτυξη της Πεδιάδας» και πολίτες της περιοχής, θα ξεναγηθεί στη θέση του «υπό κατασκευή;» αεροδρομίου και θα ενημερωθεί για το ιστορικό.

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα