Στο νοσοκομείο ο πλοίαρχος - "Δεμένο" το φορτηγό πλοίο στους Καλούς Λιμένες

Το ''KAZIM DEDE'' κατέπλευσε στον όρμο του λιμένα και ασθενοφόρα παρέλαβαν τον 46χρονο πλοίαρχο και ένα ακόμη μέλος του πληρώματος

Στο Κέντρο Υγείας Μοιρών κι από εκεί στο ΠΑΓΝΗ διεκομίσθη ο πλοίαρχος του φορτηγού πλοίου ''KAZIM DEDE'' σημαίας Παναμά, το βράδυ των Χριστουγέννων.

Η Λιμενική Αρχή Καλών Λιμένων ενημερώθηκε για το περιστατικό και για το ότι το πλοίο θα κατέπλεε στον όρμο Καλών Λιμένων προκειμένου να αποβιβάσει τον 46χρονο αλλοδαπό πλοίαρχο, καθώς και έναν 29χρονο αλλοδαπό μέλος πληρώματος, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Το ''KAZIM DEDE'' κατέπλευσε στον όρμο του λιμένα, όπου ο 35χρονος παρελήφθη από το Ε/Γ – Λάντζα ''ΕΛΕΝΗ'' Ν.Π. 2097, πρωινές ώρες της Πέμπτης και μεταφέρθηκε στο λιμένα Καλών Λιμένων.

Οι εν λόγω ασθενείς διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ από το Λιμενικό Σταθμό Καλών Λιμένων απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''KAZIM DEDE'', μέχρι αποκατάστασης της οργανικής σύνθεσης του εν λόγω πλοίου.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ