Στο πένθος η Δημοτική Κοινότητα Μουρνιών

Πλήθος συλλυπητήριων ανακοινώσεων

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Δημοτική Κοινότητα Μουρνιών, μετά το θάνατο του νεαρού οδηγού στο τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευή στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του Αγίου Ραφαήλ.

Ανακοινώσεις εξέδωσαν το συμβούλιο της κοινότητας, καθώς και ο σύλλογος γονέων του 2ου Δ.Σ.-Νηπ/γείου Μουρνιών.

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ

Η τραγικη ειδηση του θανατου νεαρου συγχωριανου μας εχει βυθισει στο πενθος την τοπικη μας κοινωνια… Το συμβουλιο της Δ.Κ. Μουρνιων κατα την σημερινη του συνεδριαση με αποφαση του εκφραζει τα θερμα του συλλυπητηρια στην οικογενεια του… Καλο παραδεισο Δημητρακι. Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα σε σκεπασει… Για τον λογο αυτο ακυρωθηκαν ολες οι γιορτινες εκδηλωσεις στις Μουρνιες.. Ετσι με αρχη γινομενη απο την εκδηλωση του συλλογου “Asperger Χανια” που ηταν να γινει την Κυριακη 1-12ου στο πνευματικο κεντρο της ενοριας, ακυρωθηκαν και οι εορταστικες εκδηλωσεις του διημερου 7-8-12ου που ειχαν ετοιμασει ο πολιτιστικος συλλογος και ο συλλογος γονεων Μουρνιων σε συνεργασια με την Δ.Κ.Μουρνιων και τον Δημο Χανιων..

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΜΟΥΡΝΙΩΝ

Η τραγικη ειδηση του θανατου νεαρου συγχωριανου μας εχει βυθισει στο πενθος την τοπικη μας κοινωνια. Ο Σύλλογος Γονέων του 2ο Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μουρνιών εκφραζει τα θερμα του συλλυπητηρια στην οικογενεια του. Ανακοινώνει επίσημα ότι όλες της εκδήλωσης στις 7 και 8 Δεκεμβρίου στην Πλατεία στις Μουρνιες θα ακυρωθούν. Δεν θα γίνει Χριστούγεννιατικη Παρέλαση. Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές, γονείς και φορείς για όσα πρόσφεραν.

Ο Θεός να τον ανάπαυση.

Καλό Παράδεισο Δημήτρη.

Πηγή: parakritika.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ