"Στοίχημα" για δημοτική αρχή και αστυνομία η πάταξη της ανομίας

Μέτρα αντιμετώπισης του φαινομένου που έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία, στο επίκεντρο της έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Την άμεση λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση των φαινομένων παραβατικότητας στο Ασήμι- μία εβδομάδα μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο κέντρο του χωριού- θα συζητήσει στην σημερινή (Δευτέρα) συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Γόρτυνας. Στη συνεδρίαση αναμένεται να δώσει το παρών και ο Αστυνομικός Διευθυντής, ενώ έχουν προσκληθεί βουλευτές και εκπρόσωποι φορέων.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη το θέμα έχει θέσει με επιστολή του προς τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου ο δήμαρχος Λ. Κοκολάκης.
Στην επιστολή επισημαίνεται χαρακτηριστικά ότι "οι κάτοικοι του Ασημίου φοβούνται πλέον ακόμα και να κυκλοφορήσουν στον δρόμο, με δεδομένο ότι η ανομία κυριαρχεί"

Πηγές της αστυνομίας, όπως έγραψε το cretalive υπογραμμίζουν ότι η παρουσία της αστυνομίας στην περιοχή είναι δεδομένη, και έχουν γίνει δεκάδες προσαγωγές όλο αυτό το διάστημα. Επισημαίνουν επίσης ότι η τάξη θα αποκατασταθεί σύντομα.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ