Συγκλονίζει η τραγωδία με τον 16χρονο που "κεραυνοβολήθηκε" από το ρεύμα

Για ένα εξαιρετικό παιδί κάνουν λόγο οι καθηγητές του

Σοκ έχει προκαλέσει η ασύλληπτη τραγωδία με θύμα τον 16χρονο Φίλιππο Β. μαθητή της β' λυκείου «κεραυνοβολήθηκε» από το ρεύμα τη στιγμή που προσπαθούσε να αλλάξει τη λάμπα του φωτιστικού στο γραφείο του, στο υπνοδωμάτιό του.

Ο άτυχος νέος βρέθηκε νεκρός από τον ίδιο του τον πατέρα, στο σπίτι του οποίου έμενε το τελευταίο διάστημα, στην περιοχή της Θερίσου. Τραγική ειρωνεία είναι ότι ο 16χρονος σπούδαζε ηλεκτρολόγος στο ΕΠΑΛ Αρκαλοχωρίου, ενώ κατά πληροφορίες από την αστυνομία και ο πατέρας του είναι ηλεκτρονικός. Ο τραγικός πατέρας ο οποίος βρήκε τον γιο του χωρίς τις αισθήσεις του, ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου τον μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Συγκλονισμένος ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Αρκαλοχωρίου Εμμ. Καγιαμπάκης, έκανε λόγο για ένα από τα καλύτερα παιδιά του σχολείου. «Ήταν ένα παιδί της απολύτου εμπιστοσύνης μας. Του αφήναμε ακόμα και τα κλειδιά του εργαστηρίου για να δουλέψει. Ήταν ένα πολύ ικανό παιδί, πρόθυμο να κάνει ό,τι του ζητηθεί από τους καθηγητές του και το κυριότερο, «έπιαναν τα χέρια του».

Σύμφωνα με τον κ. Καγιαμπάκη, ο 16χρονος τα τελευταία δύο χρόνια φοιτούσε στο ΕΠΑΛ Αρκαλοχωρίου, όμως ήθελε να πάρει μεταγραφή για το Ηράκλειο, όμως δεν είχε προλάβει τις ημερομηνίες. «Φανταστείτε ότι κάθε πρωί ερχόταν από το Ηράκλειο με το λεωφορείο στο Αρκαλοχώρι για να κάνει μάθημα. Είμαστε πραγματικά συγκλονισμένοι».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ