Συλλυπητήρια από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Χανίων για το θάνατο του Μ.Σκουλάκη

"Ξαφνικά «έφυγε» από κοντά μας ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ με ήθος και εντιμότητα, ο οποίος άφησε το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα"

Η επιστολή του προέδρου του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΧ

Ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω δημόσια τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη μου, στο άκουσμα της είδησης για τον θάνατο του Μανώλη Σκουλάκη.

Ξαφνικά «έφυγε» από κοντά μας ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ με ήθος και εντιμότητα, ο οποίος άφησε το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα ως πολιτικό και κοινωνικό πρόσωπο όχι μόνο των Χανίων και της Κρήτης, αλλά ολόκληρης της πατρίδας μας.

Ο Μανώλης Σκουλάκης τόσο ως βουλευτής και Υπουργός με πολυετή θητεία στα Εθνικά πολιτικά δρώμενα, όσο και ως Δήμαρχος Χανίων άφησε πίσω του έργο, για το οποίο είμαστε ευγνώμονες και υπερήφανοι.

Ιδιαίτερα στη Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων, που χάρη στις επίμονες και άοκνες προσπάθειές του, κατέστη δυνατή η χάραξη της νέας αναπτυξιακής της πορείας, ως πολύτιμη παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.

Υπήρξε συνεργάτης, φίλος και αρωγός, ειδικότερα την περίοδο που ασκούσε το ανώτατο αυτοδιοικητικό αξίωμα, όντας Δήμαρχος της πόλης μας. Μια προσωπικότητα που διακρίθηκε για το ήθος, την αξιοπρέπεια και την εντιμότητά του. Ένας άνθρωπος, που αγωνιζόταν με συνέπεια για το καλό του τόπου του. Είναι γνωστή άλλωστε η δυναμικότητα του χαρακτήρα του, αλλά και ο τρόπος που χειριζόταν τα εκάστοτε ζητήματα, με μόνο στόχο να τα φέρει εις πέρας προς όφελος των συνανθρώπων του. Η πορεία και το όραμά του θα αποτελούν ανεξίτηλο σημείο αναφοράς ήθους και ανιδιοτέλειας, ως πρότυπο στο διηνεκές.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, ευχόμενοι να είναι ελαφρύ το χώμα της αγαπημένης πατρίδας του που θα τον σκεπάσει.

Φίλε και Γιατρέ Μανώλη θα σε θυμόμαστε ΠΑΝΤΑ.

Με εκτίμηση,

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΙΝΕΥΡΑΚΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ