Συνεχίζονται οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις του 43ου φεστιβάλ της ΚΝΕ στα χανιά

Η δραστηριότητα της ΤΟ Χανίων της ΚΝΕ συνεχίζεται

Με επιτυχία συνεχίζονται οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις του 45ου φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» στο νομό Χανίων με σύνθημα«Με τους αγώνες, τα όνειρα, τη δύναμή μας... "...θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα..." Τον Σοσιαλισμό» .

Τη Τρίτη πραγματοποιήθηκε η προφεστιβαλική εκδήλωση στις Καλύβες Αποκορώνου Χανίων. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με παρουσίαση εργασίας από μαθητές του Λυκείου Βάμου με θέμα “Το σχολείο των αναγκών μας σε αντιπαράθεση με το σημερινό σχολείο” όπου αναδείχθηκε η δυνατότητα να υπάρξει ένα σχολείο το οποίο πραγματικά θα μορφώνει τους μαθητές, θα καλλιεργεί τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντά τους, σε αντιπαράθεση με το σημερινό σχολείο εξεταστικό κέντρο που δίνει σκόρπιες δεξιότητες στους μαθητές.

Στη συνέχεια ακολούθησε πολιτική ομιλία από το Στράτο Κουτρουλάκη μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ.

Τέλος έγινε προβολή της ταινίας Che ο Αργεντίνος.

Η δραστηριότητα της ΤΟ Χανίων της ΚΝΕ συνεχίζεται με την προφεστιβαλική εκδήλωση στο Καστέλι Κισσάμου στις 23 Αυγούστου και το κεντρικό Φεστιβάλ που θα διεξαχθεί στις 14 και 15 Σεπτέμβρη στο San Salvatore με τη συμμετοχή μεγάλων καλλιτεχνών όπως ο Παντελής Θαλασσινός και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ομιλία από το Μάκη Παπαδόπουλο μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ