Συνέλευση για την Ανυπόταχτη Κρήτη

Την Κυριακή το μεσημέρι, στον χώρο «Φυλλοσοφίες» στην πλατεία Λιονταριών

Συνέλευση αναμένεται να πραγματοποιήσει στο Ηράκλειο την ερχόμενη Κυριακή 30/6, η Αντικαπιταλιστική Αριστερή Παρέμβαση, "Ανυπόταχτη Κρήτη".

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 12:30μμ στον χώρο «Φυλλοσοφίες» στην πλατεία Λιονταριών.

Σε σχετική ανακοίνωση της η "Ανυπόταχτη Κρήτη" αναφέρει:

"Μετά και το πέρας των περιφερειακών εκλογών στις οποίες εξασφαλίσαμε για ακόμα μία φορά την παρουσία μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, παραμένουμε πιστοί στις διακηρύξεις μας για δημοκρατική λειτουργία και παρέμβαση τόσο μέσα αλλά κυρίως έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Γι’ αυτό απευθύνουμε κάλεσμα στους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες του νησιού, τους νέους και τις νέες, στους αγωνιστές και τις αγωνίστριες των τοπικών κινημάτων να παραβρεθούν στη συνέλευση, ώστε να σχεδιάσουμε από κοινού την επόμενη μέρα. Χωρίς καμία αυταπάτη για την παρούσα και την όποια επόμενη κυβέρνηση, γνωρίζουμε πως η επίθεση κυβερνήσεων-κεφαλαίου-ΕΕ προς τα εργατικά τα δημοκρατικά δικαιώματα και το περιβάλλον θα συνεχιστεί με αυξανόμενη ένταση και στο νησί μας. Δεν συμβιβαζόμαστε με την «ανάπτυξη» που έχει μετατρέψει την Κρήτη σε «γαλέρα» εργαζομένων στον τουρισμό και όχι μόνο. Δεν θα ανεχτούμε να παίζονται πολεμικά παιχνίδια ανάμεσα στα ολιγοπώλια του πετρελαίου δίπλα μας. Δεν θα ανεχτούμε την καταστροφή της φύσης του νησιού για τη δημιουργία ιδιωτικών αεροδρομίων και υπερμεγεθών ξενοδοχείων. Οι λαϊκές ανάγκες θα μπουν σφήνα στα σχέδια τους!"

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ