Θεανώ Βρέντζου-Σκορδαλάκη: Γενναίες μειώσεις φόρων για επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες , νέες και καλοπληρωμένες δουλειές για τους νέους μας

Η κα. Βρέντζου στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί με πολίτες ,είχε την ευκαιρία να ακούσει από κοντά τις απόψεις αλλά και τους προβληματισμούς τους σε διάφορα ζητήματα

«Το σχέδιό μας είναι να δημιουργήσουμε μια οικονομία με ισχυρή ανάπτυξη που θα δημιουργεί ευκαιρίες για όλους τους Έλληνες και καλές θέσεις εργασίας με υψηλές αποδοχές» επεσήμανε η Υποψήφια Βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ. Θεανώ Βρέντζου –Σκορδαλάκη κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε την Κυριακή 30 Ιουνίου με κατοίκους των περιοχών Αγίου Ιωάννη, Μεσαμπελιών Φορτέτσας και Αλικαρνασσού .

Η κα. Βρέντζου στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί με πολίτες ,είχε την ευκαιρία να ακούσει από κοντά τις απόψεις αλλά και τους προβληματισμούς τους σε διάφορα ζητήματα που τους απασχολούν ,κυρίως εκείνα της ανεργίας και των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν καθώς και θέματα καθημερινότητας .

«Μια οικονομία που αναπτύσσεται, είναι μια οικονομία που εξασφαλίζει περισσότερο διαθέσιμο εισόδημα για όλους. «Στόχος μας, είναι μια δικαιότερη φορολογία που απελευθερώνει την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα, ώστε κάθε Έλληνας να εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής για τον ίδιο και την οικογένεια του».

Παράλληλα όπως σημείωσε η κα. Βρέντζου η μείωση του φόρου επιχειρήσεων και των μερισμάτων είναι μονόδρομος. « Αυτό που λέμε εμείς είναι σταδιακή μείωση του φόρου επιχειρήσεων από 28% σε 20%, εντός μιας διετίας και άμεση μείωση του φόρου μερισμάτων από 10% σε 5%. Είναι ένα μέτρο που θα αφορά σε κάθε ελληνική επιχείρηση -μεγάλη, μεσαία και μικρή- που δραστηριοποιείται στη χώρα μας. Με το να ενισχύσουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μειώνοντας τους φόρους που πληρώνουν, θα μπορούν και αυτές να προχωρήσουν σε προσλήψεις και επενδύσεις » τόνισε χαρακτηριστικά.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας της κας Βρέντζου ήταν το βράδυ της Κυριακής ο Προφήτης Ηλίας. Η Υποψήφια Βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ. η οποία έτυχε θερμής υποδοχής από κατοίκους της περιοχής είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με νέους από το χωριό οι οποίοι εξέφρασαν στην Υποψήφια Βουλευτή Ηρακλείου της Ν.Δ. τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νέοι αγρότες. Όπως επεσήμαναν, ενώ αγαπούν τον τόπο τους και θέλουν να παραμείνουν και να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα, ωστόσο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος είναι μεγάλα ,με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να εγκαταλείπουν την προσπάθεια.

Η κα. Βρέντζου από την πλευρά της ανέπτυξε το όραμά της για τον Πρωτογενή τομέα, μέσα από την ανάπτυξη και οργάνωσή του ώστε να παραμείνουν στην περιοχή τους και να παράξουν προϊόντα προστιθέμενης αξίας.

«Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους αγρότες μας να κάνουν το μεγάλο ποιοτικό άλμα και να αφήσουν πίσω ξεπερασμένες πρακτικές του παρελθόντος, περνώντας σε μια νέα εποχή» σημείωσε η κα. Βρέντζου.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ