YEC Talk την Παρασκευή στο Ρέθυμνο

Στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου

Η δράση είναι πρωτοβουλία του οργανισμού Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας) στα πλαίσια ανάπτυξης του επιχειρηματικού οικοσυστήματος και πραγματοποιείται στην πόλη του Ρεθύμνου.

Σας περιμένουμε αυτή την Παρασκευή 17/05 στις 19:00 στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου για ατελείωτο networking.

Ο ομιλητής του event θα είναι:

● Η κ.Αλεξάνδρα Θεοχάρη, Ιδρύτρια και δημιουργική διευθύντρια του fashion brand KLOTHO, απόφοιτη Αγγλικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έχει εργαστεί ως καθηγήτρια αγγλικών στο Ρέθυμνο ενώ παράλληλα παρακολουθούσε το μεταπτυχιακό στην Ιστορία της Τέχνης στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης στο Ρέθυμνο, και τέλος έχει επίσης τελειώσει σχέδιο μόδας σε ιδιωτική σχολη. Το fashion brand KLOTHO αποτελείται από συλλογές με λιτές γεωμετρικές γραμμές, μίνιμαλ επιρροές, βαθιά ριζωμένες στην απλότητα της κλασικής Ελλάδας. Ανάλαφρα, λευκά ρούχα από καθαρό βαμβάκι φτιαγμένα από έμπειρες υφάντρες της Κρήτης, με έντονες αναφορές στην ιστορία και την παράδοση του τόπου.Ενσωματώνει μια φιλοσοφία που φέρνει μαζί τη μακρόβια τέχνη της ύφανσης με το σύγχρονο σχέδιο και τις παγκόσμιες τάσεις για τη δημιουργία αντικειμένων διαχρονικής αισθητικής. Στην KLOTHO έχουν ως στόχο την υποστήριξη της ύφανσης, μια παρακμάζουσα τεχνική που επιβιώνει και εξελίσσεται. Θέλουν να ευαισθητοποιήσουν τους νέους ανθρώπους που μπορεί να είναι μαθητευόμενοι της ύφανσης να γίνουν ειδικευμένοι επαγγελματίες και δεσμεύονται να μεταβιβάσουν την πολιτιστική μας κληρονομιά στις μελλοντικές γενιές. Θα μας μιλήσει για την εμπειρία του στον χώρο της μόδας καθώς και για την διαδικασία παραγωγής ρούχων και την δημιουργία ενός brand.

Μην ξεχνάτε να κάνετε δωρεάν κράτηση εδώ καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.Μην το χάσετε!!!!

Λίγα λόγια για τα YEC Talks - Inspirational Networking Experience

Τα YECTalks, αποτελούν ανοιχτές συζητήσεις με ανθρώπους της τοπικής αγοράς, στοχεύοντας στην ανάδειξη των ευκαιριών που υπάρχουν ακόμα και εν μέσω οικονομικής κρίσης αλλά και στην παρότρυνση της κοινότητας να αναπτύξει το επιχειρηματικό οικοσύστημα στην Κρήτη. Εδώ, θα συναναστραφειτε σε χαλαρό κλίμα επαγγελματίες της Τεχνολογίας, της Οικονομίας, του Τουρισμού και γενικά ανθρώπους με ανησυχίες και ιδέες, που δημιουργούν και ενδιαφέρονται για την τεχνολογία, το επιχειρείν και την προσφορά στην τοπική κοινωνία. Εδώ, οι συμμετέχοντες γίνονται “συνομιλητές”, εμπνέουν, παρακινούν και δικτυώνουν με στόχο την πραγματοποίηση της ιδέας ή απλά την ικανοποίηση της περιέργειας. Ελάτε να κουβεντιάσουμε και να δημιουργήσουμε τους δεσμούς για μια καλύτερη κοινότητα.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ