Έκοψαν την πίτα τους οι φίλοι του Πανεπιστημίου και των Επιστημών υγείας

Παρουσία θεσμικών φορέων και εκπροσώπων του επιστημονικού, πνευματικού, καλλιτεχνικού κόσμου

Σε εορταστικό κλίμα έκοψαν την πίτα τους τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου ''Οι φίλοι του Πανεπιστημίου Κρήτης'', του Μορφωτικού συλλόγου Επιστημών υγείας και του Μουσείου Ιατρικής.

Η εκδήλωση που στέφθηκε με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον «Ντορέ» παρουσία θεσμικών φορέων, εκπροσώπων του επιστημονικού, πνευματικού, καλλιτεχνικού κόσμου ενώ όλοι οι παριστάμενοι χειροκρότησαν θερμά τους ταλαντούχους καλλιτέχνες, Μάνο Χριστοφακάκη στο τραγούδι και την Μελισσάνθη στο πιάνο.

Στη διάρκεια επίσης, της εορταστικής εκδήλωσης έγινε το κόψιμο της πίτας από τον Πρόεδρο του συλλόγου φίλων του Πανεπιστημίου Νίκο Ματζαμπετάκη (φαρμακοποιό,π.Αντιδήμαρχο), τον Πρόεδρο του Μορφωτικού Συλλόγου Επιστημών Υγείας, Γιατρό Στάθη Δετοράκη και τον Διευθυντή του Μουσείου Ιατρικής, Καθηγητή Ιατρικής Γιάννης Μουζά.

Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί των εκπροσώπων των συλλόγων και ανταλλαγή ευχών.

Οι οργανωτές ευχαρίστησαν για την συνεργασία την Περιφέρεια, τους φορείς, τους παριστάμενους εκπροσώπους της Περιφέρειας Κρήτης, τον Εντεταλμένο σύμβουλο Πολιτισμού Κώστα Φασουλάκη του Δήμου Ηρακλείου, την Αντιδήμαρχο Ρένα Παπαδάκη, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες, τα μέλη και τους φίλους των συλλόγων.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ