«Καλλιτεχνικές Πέμπτες» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Η ΧΑΡΑΥΓΗ”

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 και ώρα 9 το βράδυ ... ζωντανεύουν τις Αναμνήσεις μιας Παλιάς Φιλιάς

Ο Πολιτιστικός Φυσιολατρικός και Εκδρομικός Σύλλογος Αρχανών “Η ΧΑΡΑΥΓΗ” , κλείνοντας τον φετινό κύκλο των μαθημάτων εκμάθησης παραδοσιακών χορών και τραγουδιού αλλά και παράλληλα ανοίγοντας τον κύκλο των θερινών εκδηλώσεών του με τίτλο «Καλλιτεχνικές Πέμπτες», σας προσκαλεί την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 και ώρα 9 το βράδυ για να ζωντανέψουμε τις Αναμνήσεις μιας Παλιάς Φιλιάς.

Οι χοροδιδάσκαλοι του Συλλόγου κ.κ. Ελευθερία Αδαμάκη και Γιάννης Στιβακτάκης και η δασκάλα του Παραδοσιακού Τραγουδιού κα. Ευγενία Τόλη – Δαμοβολίτη έχουν οργανώσει και προετοιμάσει μια βραδιά γεμάτη μνήμες , χορό, μουσική αλλά και τραγούδι. Τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μαζί με το τμήμα του Παραδοσιακού τραγουδιού πλαισιωμένα από το Μουσικό Σχήμα «Πύρριχος» αλλά και τους μουσικούς Κωστή Μακάκη στο βιολί και τον Γιώργο Σταυρακάκη στην κιθάρα , θα παρουσιάσουν την δουλειά που ετοίμασαν όλη την χρονιά και θα βοηθήσουν όπως το κάνουν πάντα , να ταξιδέψουμε στον χώρο και στον χρόνο .

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει όπως κάθε χρόνο από τον χώρο του Συλλόγου (κτίριο Οίστρου) στις 8 το βράδυ της Πέμπτης. Με καντάδα και πολλές μαντινάδες όλη η παρέα κα κατευθυνθεί προς τον χώρο της εκδήλωσης στον αύλειο χώρο του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου Αρχανών ( έδρα Ε.Α.Π.), προσκαλώντας όλους σε μια βραδιά γεμάτη ηχοχρώματα και διασκέδαση.

Η είσοδος και η συμμετοχή σας στην εκδήλωσή μας θα έχει ….. κόστος!!!. Θα πρέπει να δώσετε το πιο ζεστό σας χειροκρότημα σε όλους τους συντελεστές της βραδιάς ως αντίτιμο . Αυτό είναι το κόστος χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ