Πολιτισμός | 17.03.17 14:16
Μουσική βραδιά και σεμινάριο ανοιχτό στο κοινό @ Opus wine bar

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Τετάρτη 22 Μαρτίου

The AMERICANA sessions

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΓΓΙΝΑΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ – GEORGE MEL trio

Κώστας Μαγγίνας  (κιθάρα)

Απόστολος Σιδέρης (ακουστικό μπάσο) 

George Mel (τύμπανα)    

Ο Αμερικανογεωργιανός George Mel υπήρξε τα τελευταία 15 χρόνια ένας από τους πιο δραστήριους ντράμερς της Ν. Υόρκης έχοντας συνεργαστεί με  μουσικούς όπως οι Esperanza Spalding, Mino Cinelu, Avishai Cohen, Lionel Loueke κ.α.

Ο κοντραμπασίστας Απόστολος Σιδέρης υπήρξε για χρόνια μέλος των προσωπικών του γκρουπ πριν μετακομίσει από την Ν. Υόρκη στην Κωνσταντινούπολη όπου ζει μόνιμα τα τελευταία τρία χρόνια.

Μαζί με έναν από του σημαντικότερους  Έλληνες μουσικούς τον Κώστα Μαγγίνα στην κιθάρα επιχειρούν μια σύγχρονη, ανατρεπτική περιπλάνηση στην μουσική παράδοση  της folk, του blues και της country. Αντλώντας έμπνευση από την αυτοσχεδιαστική προσέγγιση της jazz αλλά και της rock μουσικής ερμηνεύουν με ένα ατμοσφαιρικό, ηλεκτρικό και συνάμα πειραματικό τρόπο μερικά από τα πιο σημαντικά τραγούδια που πάνω τους στηρίχτηκε όλη η σύγχρονη Αμερικανική μουσική…

Σεμινάριο αυτοσχεδιασμού

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 @ 20:00

Της μουσικής εκδήλωσης θα προηγηθεί σεμινάριο αυτοσχεδιασμού ανοιχτό σε όλους και με ελεύθερη είσοδο.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι τρεις μουσικοί του σχήματος (Μαγγίνας, Σιδέρης, George Mel) θα μιλήσουν για τον αυτοσχεδιασμό και τη συνεργασία τους και θα απαντήσουν ερωτήσεις.

Τηλέφωνο επικοινωνίας και κρατήσεων: 2810 225151

Μουσική βραδιά και σεμινάριο ανοιχτό στο κοινό @ Opus wine bar

Μουσική βραδιά και σεμινάριο ανοιχτό στο κοινό @ Opus wine bar

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα