Ο “Ερωτόκριτος” στη Νεάπολη

Την βραδιά οργανώνουν η «Εταιρεία Γραμμάτων και Τεχνών Ανατολικής Κρήτης» και η «Πολιτιστική και Λαογραφική Εταιρεία Απάνω Μεραμπέλου» (ΠΛΕΑΜ) με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Εκδήλωση με θέμα «Βιτσέντζου Κορνάρου, Ερωτόκριτος»,θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 στις 8 μ.μ., στο κινηματοθέατρο Δρήρος, στην Νεάπολη.

Την βραδιά οργανώνουν η «Εταιρεία Γραμμάτων και Τεχνών Ανατολικής Κρήτης» και η «Πολιτιστική και Λαογραφική Εταιρεία Απάνω Μεραμπέλου» (ΠΛΕΑΜ) με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Ομιλητές θα είναι οι: - Η Αναστσία Λασιθιωτάκη, φιλόλογος, με θέμα «Αποσπερίδα με τον Ερωτόκριτο». - Ο Νάσος Ζαγκότης, σκηνοθέτης της παράστασης «Ερωτόκριτος» με την Φιλαρμονική του Δήμου Σητείας και την Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Σητείας, με θέμα «Ερωτόκριτος, ποίηση στο θέατρο». Θα συμμετέχουν οι μουσικοί: - Ξανθούλα Πορφυράκη, κιθάρα – τραγούδι - Δώρα Μάστακα, σαξόφωνο - Ιωάννα Γκουργκούνη, τραγούδι. Επίσης θα προβληθεί σύντομο βίντεο με τον πύργο των Κορνάρων στην Μυρσίνη Σητείας και με κατοίκους της Μυρσίνης που απαγγέλλουν και τραγουδούν Ερωτόκριτο.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ