Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Πόμπια

Δείτε όλο το πρόγραμμα

Το ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Πόμπιας ανακοινώνει τις καλοκαιρινές του εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στο προαύλιο χώρο του πολιτιστικού συλλόγου:

14/7/2019: magic show με τον γνωστό μάγο «Ζακρης» παρουσιάζουν ένα μοναδικό υπερθέαμα απο τον καλύτερο ταχυδακτυλουργό της Ελλάδος. Ο Νικητής του παιχνιδιού και ο διάδοχος του Γιουρι Γκελερ, κάτοχος του βραβείου merlin έρχεται την Κυριακή

14.7.2019 και ώρα 20:00 στον ΠΣ Πόμπιας με όλο του επιτελείο για μια παράσταση που όμοια της δεν έχει εμφανιστεί στα μέρη μας. Τιμή εισόδου: ενήλικοι: 8ευρώ, παιδιά 5ευρώ

24/07/2019 θέατρο σκιών με τον γνωστό Αθω Δανέλη και την ομάδα του. Το θέατρο σκιών καταφέρνει σήμερα να μας φέρνει κοντά, να μας ενώνει και να μας δείχνει ότι η ζωή είναι όμορφη και αξίζει να τη χαίρεσαι με γέλια και με δάκρυα.
Η πρόταση του Άθω για τις 24 Ιουλίου είναι το έργο «Ο Γάμος του Μπαρμπαγιώργου».

Το Θέατρο Σκιών Κρήτης και ο Άθως Δανέλλης παρουσιάζουν την πολύκροτη, κλασική κωμωδία "Ο Γάμος του Μπαρμπαγιώργου". Ο πλούσιος κύριος Τσιτσιφρίγκος ανακοινώνει στον Χατζηδιαβάτη πως παντρεύει την ο μονάκριβη κόρη του. Ο γαμπρός δεν είναι άλλος από τον Μπαρμπαγιώργο. Ο πανέξυπνος Καραγκιόζης θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια περιπέτεια με εκπλήξεις και πολύ γέλιο!

Τιμή εισόδου: 5 ευρώ

26/07/2019: «Βραδιά Ξυλόφουρνού» με το γνωστό συγκρότημα του ΝίκουΣεβαστάκη.
Το γλέντι που έχει πια καθιερωθεί. Σας περιμενούμε στις 21:00 στο προαύλιο χώρο του συλλόγου να περάσουμε υπέροχα.

Τιμή εισόδου: 10 ευρώ πλήρες μενού.

10/08/2019: συναυλία με τον Παύλο Παυλίδη. Ο Παυλος Παυλιδης ,δημιουργος και τραγουδιστης απο τα ξυλινα σπαθια για μια μοναδικη εμφανιση στην Πομπια.

10.8.2019 στις 21.00 στον ΠΣ ΠΟΜΠΙΑΣ.Ο Παυλος παυλιδης σε θρυλικα τραγουδια με τη μπαντα του bmovies.Σας περιμενουμε να ακουσουμε τον δημιουργο της σημαντικοτερης μπαντας του ελληνικου ροκ για 1η φορα στη Μεσσσαρα.Παυλος Παυλιδης καιbmovies 10 αυγουστου στον ΠΣ Πόμπιας.

Τιμή εισόδου: προπώληση 10ευρώ, ταμείο: 12ευρώ

27.8 Εκδήλωση με το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ