Ποδηλατικοί αγώνες "Βενιζέλεια-Αγριμάκης 2019"

Το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου

Ο Αθλητικός Όμιλος Κύδων Χανίων με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων και τον Δήμο Πλατανιά, διοργανώνει τους ποδηλατικούς αγώνες «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ – Αγριμάκης 2019», στη μνήμη του εθνάρχη Ελευθέριου Βενιζέλου και του αδικοχαμένου ποδηλάτη του συλλόγου Μανώλη Αγριμάκη.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου, με συμμετοχές αθλητών-τριών από τα σωματεία όλης της Κρήτης αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα.

1ο αγώνας – Σάββατο 18 Μαΐου 2019: Criterium στην πόλη των Χανίων, στην διαδρομή Αν. Παπανδρέου (Ρολόϊ) - Χαρ. Πλουμιστάκη - Ι. Σφακιανάκη - Πλατεία Δικαστηρίων - Ανδρ. Παπανδρέου. Εκκίνηση στις 16.00 από το Ρολόι του Δημοτικού Κήπου. Τερματισμός και απονομές περίπου στις 19.30, στον ίδιο χώρο.

2ος Αγώνας - Κυριακή 19 Μαΐου 2019: Αγώνας δρόμου αντοχής (σε σιρκουί) στη διαδρομή Κοντομαρί-Ξηροκάμπι-Κοιλάδα-Κυπάρισσος-Μαρουλιαχανά-Ξαμουδοχώρι- Βλαχερωνίτισσα-Μάλεμε-Κοντομαρί: Εκκίνηση του αγώνα και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο ηρώων στην πλατεία του χωριού Κοντομαρί στις 10 το πρωί. Τερματισμός και απονομές περίπου στις 13.30 στην πλατεία του χωριού Κυπάρισσος.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ