Τα παραμύθια του Σαββάτου ζωντανεύουν για 3η χρονιά στις «Φυλλοσοφίες», στην καρδιά του Ηρακλείου

Πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου 2019, στις 17.30 το απόγευμα με το παραμύθι: Μαραλά, η Μάνα των Παραμυθιών.

Δύο Σάββατα κάθε μήνα η Ελένη Μπετεινάκη παρέα με τις κούκλες της θα είναι εκεί και ιστορίες γνωστών συγγραφέων ή δικές της, θα ζωντανεύουν με τρόπο μοναδικό!

Πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου 2019, στις 17.30 το απόγευμα με το παραμύθι: Μαραλά, η Μάνα των Παραμυθιών. Μια διασκευή της ομώνυμης ιστορίας της Χριστίνας Φραγκεσκάκη από την Ελένη Μπετεινάκη που θα την αφηγηθεί παρέα πάντα με τις κούκλες της.

Αλήθεια πως γεννήθηκαν τα παραμύθια; Μια γυναίκα τα έδωσε σε ένα μικρό κορίτσι κι εκείνο στους τέσσερις ανέμους κι αυτοί τα δώσανε στα πουλιά κι ένα απ΄ αυτά σίγουρα κάθισε στον ώμο σου να σου διηγηθεί τούτο το μοναδικό και παράξενο παραμύθι…

Εμείς θα ζωγραφίσουμε τα δικά μας παραμύθια, θα τα βάλουμε σε ένα μεγάλο σακούλι κι εκείνα ίσως να ταξιδέψουν σε ολόκληρο τον κόσμο….

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, στις 17.30 το απόγευμα με το παραμύθι : Το πολύτιμο θησαυγό! της Μαριέττας Κόντου. Μια διασκευή της ομώνυμης ιστορίας από την Ελένη Μπετεινάκη που θα την αφηγηθεί παρέα με ένα λαγό, μια χελώνα, μια αλεπού, μια κουκουβάγια και μια αρκούδα. Τι γυρεύουν όλοι αυτοί στο δάσος; Ένα μυστικό κι ανακαλύπτουν ένα πρωί ένα μοναχό αυγό! Χίλιες δυο οι σκέψεις τους κι άλλες τόσες οι αποφάσεις να καταλάβουν τι έχει μέσα το αυγό και στο τέλος θα το δείτε πως θα συμβεί κάτι πολύ μαγικό.

Τους δικούς μας θησαυρούς θα βάλουμε στα αυγά που θα μας φέρει ο λαγός… Θα ζωγραφίσουμε τα πολύτιμα, τα αγαπημένα μας κι ο λαγός θα τα ταχυδρομήσει εκεί που ξέρει!

Να είστε εκεί, να μπαίνουμε μαζί κάθε φορά στον κόσμο της φαντασίας…

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ