Η ανάρτηση στο cretalive με το έλκηθρο του Αη Βασίλη και η κακήν κακώς... απόσυρση του

Η ανάρτηση στο cretalive με το έλκηθρο του Αη Βασίλη και η κακήν κακώς... απόσυρση του

Αναβάλλονται για τρεις μέρες οι βόλτες

Κόντεψε να πάθει... εγκεφαλικό ο δήμαρχος Ηρακλείου, το πρωί βλέποντας από το cretalive την εικόνα με το Ibiza- έλκηθρο που τραβούσε, αυτή την κατασκευή που πάνω της ήταν ο Άγιος Βασίλης.

Μια εικόνα - χίλιες λέξεις που αποτυπώνουν μια αισθητική που καθόλου δεν ταιριάζει σε αυτό που ήθελε να στείλει ως μήνυμα ο δημος Ηρακλείου.
« Δυστυχώς δεν πρόλαβα να το δω... εγώ φταίω» μας απολογήθηκε ειλικρινά ο δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός, που ζήτησε να αποσυρθεί άρον άρον στα... πιτς ο Άη Βασίλης μέχρι που ήλθε και η ανακοίνωση της απόσυρσης!

Η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει τα εξής: 

"Αναβάλλονται για τρεις ημέρες (21, 22, 23/12) οι εορταστικές βόλτες του Αϊ Βασίλη στις κοινότητες και στις γειτονιές του Ηρακλείου, για τεχνικούς λόγους.  

Τα δύο έλκηθρα του Αϊ Βασίλη, που ξεκινούν τα δρομολόγια τους κάθε απόγευμα στις 16:00, θα επανέλθουν την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου (Παραμονή Χριστουγέννων) στο κανονικό τους πρόγραμμα ενώ για τις περιοχές που η δράση αναβλήθηκε, θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά.  

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ηρακλείου (ΔΗΚΕΗ) προκειμένου, μαζί με την Ομάδα «Μαγικοί Ήρωες» να δώσουν λίγο χρώμα σε αυτές τις ιδιαίτερες γιορτινές μέρες που η πανδημία COVID-19  έχει αφήσει το δικό της στίγμα".  
Φωτογραφία από Creta24

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ