Mυστήριο με τον θάνατο υπαλλήλου μεταφορικής εταιρείας στον Κορυδαλλό - Βρέθηκε δεμένος και χτυπημένος

Δείτε το σημείο όπου βρέθηκε ο 51χρονος υπάλληλος μεταφορικής εταιρείας

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση θανάτου υπαλλήλου μεταφορικής εταιρείας στον Κορυδαλλό. Άγνωστοι δράστες λήστεψαν, όπως κατήγγειλε η κόρη του. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου πέθανε.

Τον θάνατο επιβεβαιώνει η αστυνομία και τονίζει ότι η ληστεία είναι κατά δήλωση της κόρης του θύματος. Διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα από τις αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Στις 2:30 τα ξημερώματα κάλεσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ και δήλωσε πως ο πατέρας της 51 ετών, από την Αλβανία, την πήρε τηλέφωνο και της είπε ότι τον έχουν δέσει και τον έχουν χτυπήσει στη μεταφορική εταιρεία, που στεγάζεται στον Κορυδαλλό.

Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο και οι διασώστες μετέφεραν τον άνδρα στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου και κατέληξε λίγο αργότερα.

Εικόνες από το σημείο όπου τα ξημερώματα βρέθηκε χτυπημένος ένας 51χρονος υπάλληλος μεταφορικής εταιρείας, μετέδωσε η ΕΡΤ1 και η εκπομπή Πρωινή Βάρδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ1, η κόρη του άτυχου άνδρα δήλωσε στους αστυνομικούς και στο ΕΚΑΒ ότι ο πατέρας της την ειδοποίησε από το κινητό του τηλέφωνο και της είπε ''με χτύπησαν, με λήστεψαν και πεθαίνω''.

Η αστυνομία διερευνά με ιδιαίτερη επιφύλαξη το περιστατικό και τα όσα κατέθεσε η κόρη του για την κλήση που δέχθηκε από τον 51χρονο καθώς βρέθηκε δεμένος.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ