Νέα στοιχεία για τον θάνατο του Αδαμάντιου Μαντή: Πέθανε από κακώσεις στο κεφάλι

Τι αναφέρει το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο του 21χρονου πολίστα

Από κακώσεις στο κεφάλι επήλθε ο θάνατος του Αδαμάντιου Μαντή, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Star Channel, προκύπτουν δύο ερμηνείες από το ιατροδικαστικό πόρισμα για τα αίτια του θανάτου του και οι καταθέσεις είναι αυτές που θα ρίξουν φως στην υπόθεση, Σύμφωνα με αυτό, ο 21χρονος πολίστας χτύπησε το κεφάλι του είτε στο οδόστρωμα είτε στις μπάρες μετά από το ατύχημα, ενώ δεν φέρει σοβαρά τραύματα σε κάποιο άλλο σημείο του σώματος.

Πώς έγινε το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Αδαμάντιο Μαντή

Υπενθυμίζεται, ότι ο Αδαμάντιος Μαντής επέβαινε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 20χρονος φίλος του. Ενώ κινούνταν στο ρεύμα προς Γλυφάδα, τα δύο νεαρά παιδιά άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο στο αυτοκίνητο και σταμάτησαν το όχημα στην αριστερή λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, ώστε να ελέγξουν τι συνέβαινε. Ο Αδαμάντιος Μαντής κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να δει αν υπήρξε κάποια βλάβη και τότε συνέβη η τραγωδία: Ένα άλλο όχημα, που οδηγούσε επίσης ένας νέος άνθρωπος, έπεσε με δύναμη πάνω στον νεαρό αθλητή και το σταματημένο αυτοκίνητο.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν και οι τρεις εμπλεκόμενοι στο τροχαίο. Ο Αδαμάντιος Μαντής, σοβαρά τραυματισμένος, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου μπήκε στο Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να τον κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς δεν τα κατάφεραν και στις 7.30 το πρωί ο 21χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

Πηγή: iefimerida.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ