Συμβούλιο Εφετών: Απερρίφθη το αίτημα Λοβέρδου για εξαίρεση Τουλουπάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας είχε την άποψη ότι δεν συντρέχουν λόγοι μεροληψίας στο πρόσωπο της εισαγγελικής λειτουργού

Δεκτή έκανε το Συμβούλιο Εφετών την εισαγγελική πρόταση να απορριφθεί το αίτημα εξαίρεσης που είχε υποβάλει ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος, κατά της προϊσταμένης της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας είχε την άποψη ότι δεν συντρέχουν λόγοι μεροληψίας στο πρόσωπο της εισαγγελικής λειτουργού και ως εκ τούτου είχε ζητήσει να απορριφθεί το αίτημα εξαίρεσης που είχε υποβάλει ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος κατηγορούσε την κ. Τουλουπάκη ότι είναι συμμέτοχος στα αδικήματα που φέρεται ότι έχει τελέσει ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλος.

Στο μεταξύ, στους εισαγγελείς του Αρείου Πάγου που διενεργούν τους δικονομικούς χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis κατέθεσε η επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου για τις αναφορές που έχει κάνει στο πρόσωπό της ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γιάννης Αγγελής.

Όπως ισχυρίζεται ο κ. Αγγελής, η κ. Παπασπύρου συμμετείχε σε συσκέψεις στο υπουργείο Δικαιοσύνης μαζί με τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου και την τότε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, όπου είχε συμφωνηθεί η απομάκρυνση της Ελένης Τουλουπάκη από τη θέση της για να σταματήσει η επιρροή του «Ρασπούτιν» στο πρόσωπό της.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ