Ζωή Κωνσταντοπούλου: "Ψευδείς οι καταγγελίες για τις λίστες"

Newsroom
Newsroom

Τι αναφέρεται σε ανακοίνωση της "Πλεύσης Ελευθερίας"

Η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, απάντησε με τοποθέτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις ψευδείς καταγγελίες σχετικά με τις λίστες για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Στην ανάρτηση παρέπεμψε και σε αποσπάσματα δηλώσεών της από συνεντεύξεις της στις 25/5 στον Δημήτρη Τάκη και στις 30/5 στον Γιώργο Κουβαρά, όπου με σαφήνεια είχε περιγράψει αυτό που ήταν γνωστό και συμφωνημένο από όλους.

Ακολουθεί ολόκληρη η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου:

«Για τις λίστες μας σε αυτή τη νέα εκλογική μάχη που δίνουμε, ήταν όλες και όλοι ενήμεροι με όλους τους τρόπους, γραπτά, προφορικά, με προσωπικές και ομαδικές καταγεγραμμένες συναντήσεις και συνεννοήσεις, το έλεγα άλλωστε και παντού δημόσια.

Ξεκάθαρα, ανοιχτά, αληθινά, όπως κάνω πάντα.

Όπως κάνουμε πάντα στην Πλεύση Ελευθερίας. Στο κίνημά μας, που πιστεύουμε στη δύναμη της ομάδας. Και οι ομάδες για να κάνουν το άλμα και να προχωρήσουν πρέπει και επιβάλλεται να κάνουν αλλαγές. Για να βελτιωθούν και να κατακτήσουν τους στόχους τους.

Και αυτόν τον πολύ σημαντικό στόχο μας, πάμε να κατακτήσουμε -για πρώτη φορά- σε 15 μέρες. Μια συμπαγή και αλεξίσφαιρη ομάδα μέσα στη Βουλή.

Στις πρώτες θέσεις των ψηφοδελτίων μπήκαν άνθρωποι που πάλεψα προσωπικά να τους πείσω, άνθρωποι που δε θα θελήσουν ποτέ να βλάψουν την υπόσχεσή μας για χάρη προσωπικών φιλοδοξιών και θέσεων, άνθρωποι που διαχρονικά έχουν στάξει αίμα για να φτάσουμε ως εδώ που είμαστε, μια ανάσα για να έχουμε ζωή στη Βουλή.

Είμαι περήφανη για την προσωπική επιλογή μου να επενδύσω σε ανθρώπους που δε θα με προδώσουν ποτέ και που έχουν τεράστια αποθέματα αγάπης μέσα τους ώστε να αλλάξουμε τον κόσμο.

Είμαι χαρούμενη που επαληθεύομαι!

Διαβάστε επίσης:

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Υποψήφιες αποχωρούν από το κόμμα της και την καταγγέλλουν

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ