Υγεία | 15.11.17 08:28 | Ενημερώθηκε:
"Έφυγε" ο σπουδαίος καθηγητής, ο στυλοβάτης του ΠΑΓΝΗ...

Δεξιά ο καθηγητής Γ. Ηλιόπουλος

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Θλίψη και οδύνη στην πανεπιστημιακή κοινότητα της Κρήτης

Διαβάστε περισσότερα

Με θλίψη και οδύνη οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Κρήτης, οι γιατροί και το προσωπικό του ΠΑΓΝΗ πληροφορήθηκαν  το θάνατο του καθηγητή αιματολογίας Γιώργου Ηλιόπουλου

Ενός επιστήμονα που αφιέρωσε τη ζωή του στην ιατρική, στήριξε το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το ΠΑΓΝΗ όσο λίγοι...Δούλεψε με αυταπάρνηση μέχρι και που πήρε σύνταξη, ενώ συνέχιζε να βοηθά όταν του ζητούσαν τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρία του.

Ο Ηλιόπουλος ήταν εκείνος που δίδαξε στους φοιτητές του, στους συναδέλφους του, όχι μόνο ιατρική, αλλά και επιστημονικό ήθος, ανθρωπιά και αξιοπρέπεια.

Η Αιματολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ και η διευθύντρια κ.Ελένη Παπαδάκη τον αποχαιρέτισαν με θερμά λόγια:

"Πληροφορηθήκαμε πριν λίγο το θάνατο του Καθηγητή μας Γ. Ηλιόπουλου και η είδηση μας λύπησε πολύ. Ο Καθηγητής Γ. Ηλιόπουλος είναι για τους περισσότερους από εμάς στην Αιματολογική Κλινική και το Ερευνητικό της Εργαστήριο, ο άνθρωπος που μας δίδαξε να σκεφτόμαστε και να λειτουργούμε καθημερινά, να αγαπάμε τους ασθενείς και την έρευνα και πάνω από όλα την Αιματολογία. Αν και τον βλέπαμε ελάχιστα τον τελευταίο καιρό, στη μνήμη μας έχει μείνει η οξυδέρκεια και το χιούμορ του, το ήθος και η εργατικότητά του, η αγάπη του για την Επιστήμη μας και για τους ανθρώπους, η αγάπη του για εμάς, τους μαθητές του. Σήμερα οι άνθρωποι της Αιματολογικής Κλινικής και του Ερευνητικού Εργαστηρίου της νοιώθουμε ότι ολοκληρώθηκε ο κύκλος ζωής ενός σημαντικού ανθρώπου, που υπήρξε για εμάς πρότυπο, ο Δάσκαλος και Μέντορας μας. Θα ζει πάντα στην καρδιά και στη σκέψη μας και παρακαλούμε το Θεό να αναπαύσει την ψυχή του".

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα