Αναλαμβάνουν αύριο το λιμάνι του Ηρακλείου

Αύριο συνεδριάζει με τη νέα σύνθεση το διοικητικό συμβούλιο

Όλα δείχνουν ότι αύριο θα συνεδριάσει το νέο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου με μοναδικό θέμα την συγκρότηση του και την ανάληψη αρμοδιοτήτων από δύο … Μηνάδες όπως έχει γράψει το cretalive.

Ο έμπειρος στα λιμενικά Μηνάς Καπετανάκης θα αναλάβει τον ρόλο του Προέδρου και ο έμπειρος στα οικονομικά Μηνάς Παπαδάκης θα έχει τον ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου. Και είναι επιτακτική ανάγκη να αναλάβουν αμέσως γιατί πολλά προβλήματα λόγω της αλλαγής διοίκησης έχουν κολλήσει.

Θα δούμε και τι θα κάνουν σχετικά με τον Δήμο Ηρακλείου μετά και την πρόσφατη βεβαίωση στην εφορία των 1.250.000 ευρώ για τον χώρο στο πρώην ΞΕΝΙΑ αλλά και την παραχώρηση του Παραλιακού Δρόμου που είχε προχωρήσει η προηγούμενη διοίκηση και που έχει μεν τρέξει, αλλά δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, όπως επίσης και με την χωροθέτηση του υγροποιημένου φυσικού αερίου στην περιοχή του Καρνάγιου, ένα έργο που κινδυνεύει να απενταχθεί λόγω της αδράνειας της προηγούμενης διοίκησης. Αν αυτό συμβεί θα υπάρξουν σημαντικές οικονομικές επιπτώσεις στον ΟΛΗ λόγω των απαιτήσεων , που σίγουρα θα εγείρουν οι άλλοι εταίροι του Ευρωπαϊκού Προγράμματος, οι οποίοι θα ζημιωθούν από την μη υλοποίηση του.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ