Εκτός ορίων η κατάσταση στο...Γάζι!

Ανεβαίνουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης

Είχαμε παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα ότι...είχαν ξεφύγει εκεί στο δήμο Μαλεβιζίου. Μια οι καταγγελίες, μια τα...υπόγεια ρεύματα , τίποτα δεν έδειχνε ότι πηγαίναμε σε μια αντιπαράθεση με νέα ήθη και φρέσκιες ιδέες...Και ξαφνικά έρχονται και χτυπήματα από το πουθενά με τον υποψήφιο πρόεδρο του τοπικού Γαζίου να...καταγγέλει το σημερινό συμβούλιο για...εντολοδόχους πελατειακών δικτύων! Και τους κατηγορεί ενώ είναι στο σημερινό συμβούλιο συνυποψήφιοί του πλέον στον ίδιο συνδυασμό!

Ήδη όμως είδα μια...πληρωμένη και καθόλα σεμνή απάντηση του προέδρου Γιάννη Κοτσυφού που προσπαθεί να κρατήσει και σωστά την ψυχραιμία του:

"Φίλε Βαγγέλη, αν εννοείς το σημερινό Τοπικό Συμβουλιο Γαζιου, όπου Προεδρεύω, οτι δεν εργάζεται με στοχο το κοινό καλό,χωρίς αξιοκρατία,αντικειμενικότητα όπως λες και γράφεις δημόσια οτι το Τοπ.Συμβ.Γαζίου είμαστε εντολοδόχοι πελατειακών δικτύων,πρέπει να σε ενημερώσω, οτι σε αυτό το Συμβούλιο που αναφέρεσαι, συμμετέχουν έως και σήμερα ενεργά,τα παρακάτω εκλεγμένα μέλη, όπου σημερα επέλεξαν να ξανακατέβουν υποψήφιοι με την παράταξη που επέλεξες του κ.Μποκέα Μενέλαου:

Χαλκιαδάκη Χρυσούλα(Αντιπρόεδρος Δ.Κ.Γ.) Σκουλούδης Μενέλαος. Σκουλάς Χαράλαμπος. Ζαμπία Θέμελη. Βαρδακη-Κλαδου Γεωργια.

Προσβάλεις όλο το σημερινό Τοπικό Συμβουλιο Γαζιου με οσα γράφεις(άν αναφερεσαι σε εμάς φυσικά) και φυσικα τους σημερινούς συνυποψήφιους σου με τον κ.Μποκέα. Δε σε παρεξηγώ ομως. Άλλος τα έγραψε.. Οι δημότες μας,σε σε λίγες ημέρες,θα κρίνουν όλων τη δράση,το έργο,τις παρεμβάσεις,το όραμα,τις απουσίες κ.τ.λ και θα αποφασίσουν. Καλή συνέχεια στον αγώνα σας.

*Οσο για την ενεργοποίηση κοινωνικών δυνάμεων,κυρίους νέους/νέες, που γραφεις,άστο καλύτερα....για μετά τις εκλογές...(Κρήτη,Αθηνά,Αντώνης,Μάνος...)."

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ