"Έρημη' πόλη το Ηράκλειο - Μειωμένη κίνηση, νωχελικοί ρυθμοί

Ορισμένες επιχειρήσεις κι επαγγελματίες, με την ευκαιρία του "Πάσχα του καλοκαιριού" διατήρησαν κλειστές τις επιχειρήσεις

Το Ηράκλειο προσπαθεί να ξαναβρεί τους ρυθμούς του μετά την γιορτή του Δεκαπενταύγουστου. Σε πολλά κεντρικά σημεία του η κίνηση παραμένει μειωμένη, θυμίζοντας έρημη πόλη.

Ορισμένες επιχειρήσεις κι επαγγελματίες, με την ευκαιρία του "Πάσχα του καλοκαιριού" διατήρησαν κλειστές τις επιχειρήσεις τους επιλέγοντας να παρατείνουν τη χθεσινή αργία με ολιγοήμερες διακοπές.

Πιθανότερος προορισμός τους, κάπου υπαίθρια και κατά προτίμηση παραθαλάσσια, διότι η άπνοια και οι υψηλές θερμοκρασίες επιβάλουν μια δροσερή βουτιά σε κάποια παραλία.

Όσοι πάντως εργάζονται αισθάνονται περίεργα. Νιώθουν σαν να πρόκειται για ξεκίνημα εβδομάδας, καθώς προέρχονται από αργία... αλλά αυτομάτως συνειδητοποιούν ότι πρόκειται για το τέλος της εβδομάδας: Χωρίς να το καταλάβουμε φθάσαμε και πάλι στην Παρασκευή και ακολουθεί Σαββατοκύριακο. Μια καλή παρηγοριά και μια μεγάλη ευκαιρία για εξόρμηση, είναι κι αυτή!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ