Λήξαν το θέμα με το δεσμευμένο ΑΦΜ του ΦΟΔΣΑ Αρχανών!

Tι απαντά ο αντιδήμαρχος Γιώργος Καραντινός με δήλωσή του στο cretalive!


Σύννεφο ήταν και πέρασε (;) στη σχέση των δήμων Αρχανών και Ηρακλείου, αναφορικά με τη δέσμευση του ΑΦΜ του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων του δήμου της ενδοχώρας.

Όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Καραντινός σε δήλωσή του στο cretalive το πρόβλημα οφείλεται στις αυτοματοποιημένες υπηρεσίες του δήμου Ηρακλείου.

Ολόκληρη η δήλωση του αντιδημάρχου έχει ως εξής:

«Με αφορμή δημοσίευμα σας στο έγκριτο portal σας, και για την ενημέρωση των αναγνωστών σας, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι πράγματι δημιουργήθηκε ένα ζήτημα σχετικά με την οφειλή του ΦΟΔΣΑ Αρχανών και την εφαρμογή της αυτοματοποιημένης διαδικασίας των υπηρεσιών μας, το οποίο όμως θεωρείται λήξαν. Τέτοια περιστατικά που άπτονται σε τυπικά θέματα λειτουργίας των υπηρεσιών των ΟΤΑ, σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να διαταράξουν την αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της δημοτικής αρχής Ηρακλείου και άλλων δημοτικών αρχών με τις οποίες συνεργαζόμαστε σε διάφορους τομείς.
Είναι γνωστό άλλωστε ότι και κατά το παρελθόν, όποτε χρειάστηκε να παρέμβουμε σε ανάλογες περιπτώσεις, βρίσκαμε την ιδανική εφαρμογή της νομιμότητας με την απαραίτητη ευελιξία για την ομαλή λειτουργία κάθε φορέα. Έτσι συνεχίζουμε»!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ