Μια δημοσκόπηση για το δήμο Ηρακλείου... σκέτο δράμα!

Ένα μικρό (αλλά σχετικά εύκολο) κουίζ...

Ακούμε και (σπανίως) βλέπουμε κάποιες από τις δημοσκοπήσεις που κάνουν διάφοροι για το δήμο Ηρακλείου, οπότε αρκούμεθα σε εκείνα που μας μεταφέρουν φίλοι δημοσκόποι, όπως - καλή ώρα - αυτήν που πληροφορηθήκαμε πως έχει στο επιτελείο του ισχυρός υποψήφιος για τη Λότζια!

Η εταιρεία είναι σοβαρή, η PRORATA από την Αθήνα. Το δείγμα είναι αντιπροσωπευτικό και η συλλογή στοιχείων ολοκληρώθηκε χτες. Τι δείχνει;
Αν ευσταθούν τα νούμερα του συγκεκριμένου γκάλοπ, μάλλον τη δεύτερη Κυριακή θα μάθουμε τον δήμαρχο!

Ο πρώτος και ισχυρός για αυτή την κούρσα δεν δείχνει να έχει πάνω από 30. Ο δεύτερος ακολουθεί με κάτι περισσότερο από 2,5 μονάδες από το 20. Κι εδώ είναι τα καλά νέα για το θεωρούμενο (και) δίπολο καθώς μετά αρχίζουν τα χαοτικά και τα... δράματα !

Ο τρίτος αγγίζει (πάντα με την PRORATA, διότι είναι ικανός να μας καταγγέλει πως στήνουμε σκηνικό εναντίον του) μόλις το 8%. Ο τέταρτος ίσα που ακουμπά ένα δράμα (σε σύγχρονη και όχι αρχαία μορφή), με 4% κι ακολουθεί ένα...τριαράκι (3%).
Μετά η δημοσκόπηση πέφτει στα πατώματα: Κάποιοι φτάνουν στο 2 κι άλλος στη... μονάδα, ενώ υπάρχουν και οι μη ανιχνεύσιμες υποψηφιότητες!

Κι επειδή από τα νούμερα που δημοσιεύουμε περισσεύει ένα 30% προφανώς θα ανέβουν όλοι και θα ξεπεράσουν κάποιοι το 30 και το 25, κι άλλοι το 10 και το 5%, κάνοντας τις αναγωγές !

Η δημοσκόπηση είναι μια από τις τελευταίες που γίνονται, έτσι είπαμε να σας δώσουμε αυτό το μικρό ( αλλά εύκολο για σας ) κουίζ! Τα υπόλοιπα στην κάλπη !

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ