Τα φρέσκα πρόσωπα, ο Νίκος Ανδρουλάκης και το πατρικό

Τους (ξανα) φέρνει κοντά το ΠΑΣΟΚ και ο Νίκος

Η... μάχη των δύο γενεών στη χθεσινή ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στο Ηράκλειο έβγαλε τελικό νικητή την παλιά, αλλά μελλοντικό την νέα, που κι εχθές είχε δυναμική παρουσία ανάμεσα στο κοινό.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης από την περίοδο που “έτρεχε” στην κούρσα της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής φάνηκε να έχει... έρεισμα τους νέους ανθρώπους. Αποδείχθηκε και χθες, με φρέσκα κι όμορφα πρόσωπα να παίρνουν θέση στο ακροατήριο (αλλά και στην... υποδοχή του χώρου εκδήλωσης) και να στέλνουν ελπιδοφόρα μηνύματα στον ίδιο τον Κρητικό ευρωβουλευτή και στους συντρόφους του...

Τους (ξανα) φέρνει κοντά το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρουλάκης!

Πάλι καλά που υπάρχει το ΠΑΣΟΚ και βρίσκουν ευκαιρία και συναντιούνται διάφοροι ηλικιωμένοι και πιστοί ψηφοφόροι του κόμματος. Αυτό διαπίστωσαν και οι ίδιοι χθες, στην εκδήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή του Κινήματος Αλλαγής. “Τα περήφανα γηρατειά” με το που συναντηθούν, γυρίζουν το χρόνο πίσω, στις κοινές αναμνήσεις τους, στις εποχές που κουνούσαν τις σημαίες με τον πράσινο ήλιο και κρέμονταν από τα χείλη του Ανδρέα Παπανδρέου. Τέτοια σκηνικά θυμήθηκαν και χθες... Νοσταλγία!

“Μίλησε” το πατρικό!

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε την άνεση που έχει κάποιος όταν παίζει εντός έδρας! Έξω αλλά και μέσα στον χώρο της εκδήλωσης, δεν σταμάτησε να χαιρετά συγγενείς και φίλους που έσπευσαν να τον δουν από κοντά, εκφράζοντάς του τη στήριξη και την εκτίμησή τους προς το πρόσωπό του!

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής ήταν λίγο παραπάνω... διαχυτικός με τους συγγενείς του, τους οποίους του... έστελνε ο πατέρας του Μαρίνος Ανδρουλάκης, ο οποίος φρόντιζε να θυμίζει στον γιο του και την τοποθέτηση που είχε κάθε πρόσωπο στο γενεαλογικό δέντρο της οικογένειας!

Την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη παρακολούθησαν αρκετοί κάτοικοι του Κατσαμπά, προάστιο στο οποίο είναι το πατρικό του σπίτι...

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ