Τα παραλειπόμενα μιας... ημιτελούς παράδοσης!

Έστω κι από περιέργεια, αρκετοί άνθρωποι – κάθε ηλικίας- πέρασαν σήμερα από το σημείο για να δουν από κοντά το αποτέλεσμα.


Είχε κόσμο, αλλά είχε και δύο ανορθογραφίες η σημερινή παράδοση του πρώτου τμήματος του Πάρκου Γεωργιάδη.

Έστω κι από περιέργεια, αρκετοί άνθρωποι – κάθε ηλικίας- πέρασαν σήμερα από το σημείο για να δουν από κοντά το αποτέλεσμα.

Η παιδική χαρά “τράβηξε” πολλά μικρά παιδιά που πήραν από το... χέρι τους γονείς τους για να πάνε στις κούνιες! Και οι μεγάλοι θυμήθηκαν τα νιάτα τους – τότε που το παιχνίδι γινόταν έξω από το σπίτι και μακριά από τις οθόνες υπολογιστών, κινητών κλπ!


Τα παράπονά του... στο δήμαρχο!

Οι κούνιες πράγματι ήταν μια χαρά. Στην τσουλήθρα εντοπίστηκε ένα μικρό προβληματάκι, το οποίο επισημάνθηκε από κάποιον γονιό στον ίδιο τον κ. Λαμπρινό,ενόσω ο δήμαρχος Ηρακλείου πραγματοποιούσε αυτοψία στο χώρο.

Από την τσουλήθρα έλειπε ένα σκαλοπατάκι – το διαπίστωσε και ο κ. Λαμπρινός ιδίοις όμμασι- πράγμα που καθιστά δύσκολη έως κι απαγορευτική την ανάβαση αρκετών παιδιών, ιδιαίτερα των πιο μικρών ηλικιών.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου έδωσε φυσικά δίκιο στον νεαρό γονιό και ζήτησε από τους συνεργάτες του την άμεση επιδιόρθωση αυτής της βασικής... λεπτομέρειας.

Το μπέρδεμα

Πολλοί περαστικοί διαβάζοντας ότι σήμερα είχαμε την παράδοση του πρώτου τμήματος, θέλησαν να “κόψουν” δρόμο, περνώντας και διασχίζοντας όλο το πάρκο, όπως παλιά. Ωστόσο, φθάνοντας μέσα στην παιδική χαρά έκαναν κατευθείαν... μεταβολή διότι, πιθανότατα για λόγους ασφαλείας, ο χώρος ήταν περιφραγμένος και κάπως απομονωμένος από το υπόλοιπο εργοτάξιο.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ