Αντιδράσεις για το "κόψιμο" Μπαμιεδάκη- Βερυκοκίδη

Αντιδράσεις για το "κόψιμο" Μπαμιεδάκη- Βερυκοκίδη

Σκληρές ανακοινώσεις

Αντιδράσεις και σκληρές ανακοινώσεις προκάλεσε το δημοσίευμα του cretalive για την...παύση καθηκόντων για τα μέλη του ΔΣ του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Γιώργο Μπαμιεδάκη κα Βασίλη Βερυκοκίδη

Σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Επιβατηγών Αυτοκινήτων Ταξί Ηρακλείου αναφέρει: 

Σε μεθοδεύσεις με δόλο προχωράει ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο  κ. Μηνά Παπαδάκη.

Ο Μηνάς Παπαδάκης προχωράει σε μεθοδεύσεις  εν μέσω κοροναϊού, εν μέσω κρίσης για όλο τον ελληνικό λαό να ανταπεξέλθει από την παγκόσμια κρίση που έχει δημιουργήσει ο ιός.

Δύο μέλη της Διοίκησης του Ο.Λ.Η ο κ. Βασίλης Βερυκοκίδης και ο κ. Γιώργος Μπαμιεδάκης είναι από χθες εκτός συμβουλίου γιατί εκφράστηκαν θετικά υπέρ των ταξιτζήδων στο περιβόητο θέμα με το Αστικό ΚΤΕΛ.Το Αστικό ΚΤΕΛ το οποίο προσπαθεί να κάνει μαγαζί γωνία με την βοήθεια του γαμπρού (Μηνά Παπαδάκη) και με επιχείρημα την καλή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, γιατί τα 30 μέτρα που του όρισαν το 2014 με την σύμφωνη γνώμη του (και έξοδα του Ο.Λ.Η) δεν είναι αρκετά και θέλει να μπει και μες το καράβι λες και θα αλλάξουν την τιμή του εισιτηρίου.

Μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ – ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ   θέλοντας  να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη .

Γι’ αυτό και ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ όλοι οι ταξιτζήδες την αντικειμενικότητα των δημοσίων προσώπων, μια αντικειμενικότητα που δεν πρέπει να σταματάει εκεί που ξεκινάει το προσωπικό συμφέρον.

Καλούμε όλους τους Βουλευτές του νομού Ηρακλείου να πάρουν θέση και να ζητήσουν από τον διευθύνων Σύμβουλο και γαμπρό στην προκειμένη περίπτωση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων όπως του ορίζει η θέση που κατέχει.

Διαφορετικά ζητάμε την παραίτησή του ώστε να επανέλθει η τάξη και η αντικειμενικότητα στον Οργανισμό.

Σε δική του ανακοίνωση ο Σύλλογος επαγγελματιών αλιέων Ηρακλείου αναφέρει:

Σήμερα την 24-3 2020. Μάθαμε με λύπη ότι απαλλάχτηκαν των καθηκόντων τους από το δ.σ του όλη ο κ. Μπαμιεδακης Γεώργιος και ο Βερυκοκιδης Βασίλης δύο άτομα που ξέρουν πολύ καλά τα προβλήματα του λιμανιού .και κατά γενική ομολογία θα προσέφεραν με την εμπειρία τους .

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ