Εμφανίστηκαν στις αρχές οι 4 για την επίθεση στους υπαλλήλους καθαριότητας

Εμφανίστηκαν στις αρχές οι 4 για την επίθεση στους υπαλλήλους καθαριότητας

Το ίδιο αναμένεται να πράξουν και οι άλλοι δύο που φέρονται να εμπλέκονται στο πρωτοφανές περιστατικό

Συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους εμφανίστηκαν την Τετάρτη στην Ασφάλεια Ηρακλείου στο Αστυνομικό Μέγαρο, οι τέσσερις από τους συνολικά έξι νεαρούς που φέρονται να εμπλέκονται στην πρωτοφανή υπόθεση της επίθεσης σε βάρος των εργαζομένων στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου.

Το γεγονός επιβεβαιώνει όλα όσα είχε γράψει την Τρίτη το cretalive, ενώ όπως ήδη σας είχαμε ενημερώσει αναμένεται να εμφανιστούν ενώπιον των αρχών και οι άλλοι δύο νεαροί που επίσης φέρονται να εμπλέκονται στην ίδια υπόθεση.

Υπενθυμίζεται, πως μετά την κατακραυγή που προκάλεσε η αναίτια επίθεση σε βάρος του πληρώματος του απορριμματοφόρου της Υπηρεσίας Καθαριότητας και μετά από σχετική συνεννόηση με τον δικηγόρο τους τα έξι νεαρά άτομα αποφάσισαν να εμφανιστούν ενώπιον του νόμου και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι κατά τους ισχυρισμούς τους οι τέσσερις ενεπλάκησαν στην επίθεση, οι άλλοι δύο υποστηρίζουν ότι προσπαθούσαν να τους συγκρατήσουν. Φέρονται άπαντες μεθυσμένοι καθώς έφευγαν από γιορτή.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ