Κινδύνευσαν δύο νεαροί κολυμβητές - Κινητοποιήθηκε το λιμενικό

Κινδύνευσαν δύο νεαροί κολυμβητές - Κινητοποιήθηκε το λιμενικό

Βρέθηκαν σε δυσχερή θέση με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός

Κινητοποίηση το μεσημέρι της Κυριακής για τη Λιμενική Αρχή Αγίας Γαλήνης, καθώς δύο νεαροί κολυμβητές βρέθηκαν σε δυσχερή θέση σε παραλία του Πλακιά Δ. Αγίου Βασιλείου, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.
 
Πρόκειται σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, για δύο άτομα 25 και 26 ετών που είχαν μεταβεί στην παραλία «ΦΩΤΕΙΝΑΡΙ» όταν παρασύρθηκαν από τα ρεύματα.
 
Άμεσα στην περιοχή έσπευσε περιπολικό όχημα και το Ε/Π-Α/Κ σκάφος «ΘΕΟΛΟΓΟΣ» Σ.Ρ. 109, το οποίο εντόπισε τους δύο κολυμβητές και περισυνέλεξε σώο τον 26χρονο μεταφέροντας τον στο αλιευτικό καταφύγιο Πλακιά ενώ ο 25χρονος κατάφερε και βγήκε μόνος του στην ακτή.
 
Και οι δύο κολυμβητές δήλωσαν καλά στην υγεία τους, χωρίς να επιθυμούν την διακομιδή τους σε νοσηλευτικό ίδρυμα.
 
 
Η ανακοίνωση του Λιμενικού
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αγίας Γαλήνης, μεσημβρινές ώρες σήμερα, για την ύπαρξη δύο κολυμβητών σε δυσχερή θέση, ηλικίας 25 και 26 ετών, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΦΩΤΕΙΝΑΡΙ» Πλακιά Δ. Αγίου Βασιλείου .
Άμεσα στην περιοχή έσπευσε περιπολικό όχημα και το Ε/Π-Α/Κ σκάφος «ΘΕΟΛΟΓΟΣ» Σ.Ρ. 109, το οποίο εντόπισε τους δύο κολυμβητές και περισυνέλεξε σώο τον 26χρονο μεταφέροντας τον στο Α/Κ καταφύγιο Πλακιά, ενώ ο 25χρονος βγήκε στην ακτή με ίδιες δυνάμεις.
Οι ανωτέρω κολυμβητές δήλωσαν καλά στην υγεία τους, χωρίς να επιθυμούν την διακομιδή τους σε νοσηλευτικό ίδρυμα.
 
 
 
 
 
 
 
 
φωτογραφία αρχείου
 
 
Δείτε επίσης:
 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ