Μερική αναστολή της ΕΦΑ Ηρακλείου

Μερική αναστολή της ΕΦΑ Ηρακλείου

Η φυσική παρουσία του κοινού στους χώρους της Υπηρεσίας θα είναι δυνατή μόνο σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου γνωστοποιεί ότι από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου η λειτουργία της τίθεται σε μερική αναστολή σύμφωνα με τα προβλεπόμενα κρατικά μέτρα, εγκυκλίους και τη σχετική Απόφαση του ΥΠΠΟΑ για την αντιμετώπιση και μείωση της διασποράς του CONVID - 19. Κατά το διάστημα ισχύος της μερικής αναστολής η αυτοπρόσωπη παρουσία του προσωπικού της Εφορείας θα γίνεται εκ περιτροπής.

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, η φυσική παρουσία του κοινού στους χώρους της Υπηρεσίας μας θα είναι δυνατή μόνο σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν ραντεβού που θα επιβεβαιώνεται μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος. Η επικοινωνία με το πρωτόκολλο της Εφορείας θα γίνεται μέσω:  συμβατικού ταχυδρομείου στην ταχυδρομική διεύθυνση: Ξανθουδίδου & Χατζηδάκη 71202 Ηράκλειο Κρήτης  ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση: efahra@culture.gr  τηλεφώνου στα: 2810279200 και 2810279241, Fax: 2810343574

Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος του επιστημονικού προσωπικού της Εφορείας αξιοποιεί την τηλεργασία, συνιστάται στους ενδιαφερόμενους η ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων (με επισύναψη ψηφιοποιημένων συνοδευτικών εγγράφων και σχεδίων) προς διευκόλυνση της έγκαιρης επεξεργασίας τους. Η επικοινωνία με το επιστημονικό προσωπικό (αρχαιολόγοι και μηχανικοί), το οποίο θα εργάζεται εξ' αποστάσεως με τηλεργασία και με εκ περιτροπής φυσική παρουσία, θα γίνεται αποκλειστικά μέσω των ηλεκτρονικών διευθύνσεων που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του ΥΠΠΟΑ. (βλ. https://www.culture.gr/el/ministry/SitePages/viewyphresia.aspx?iid=1708)

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ