Ψύτεψαν στο ροζ κήπο της ελπίδας

Ψύτεψαν στο ροζ κήπο της ελπίδας

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία στην 7η ΥΠΕ Κρήτης οι δράσεις ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού

Με επιτυχία έκλεισε ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, με δράσεις που διοργάνωσε η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με τη Δ/νση Αγροκτήματος του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, το Σύλλογο Στήριξης Ασθενών «Ευ Ζω με τον Καρκίνο» και τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖω» Ν. Ηρακλείου, με θέμα:  «Φυτεύουμε τον ΡΟΖ κήπο της Ελπίδας»
Πολίτες, εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας, σύλλογοι, επιχειρηματίες και φορείς της πόλης μας έστειλαν το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας στην μάχη κατά του καρκίνου, φυτεύοντας στον υπαίθριο χώρο της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης.

1

Οι διοργανωτές επίσης μοίρασαν στους επισκέπτες και εργαζόμενους, μάσκες ατομικής προστασίας ροζ τριαντάφυλλα, και κορδέλες –σύμβολα κατά του καρκίνου, καθώς και έντυπα αυτοεξέτασης του μαστού για την ενημέρωση του κοινού.

Η Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, δήλωσε τα ακόλουθα: «Ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν, στολίζοντας με χρώμα και άρωμα τον ΡΟΖ κήπο της ελπίδας. Τους συνεργάτες μας στην 7η ΥΠΕ Κρήτης, καθώς και τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης από τη Δ/νση Αγροκτήματος του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, τους εθελοντές του «Ευ Ζω με τον Καρκίνο» και του «ΑγκαλιάΖω», τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Πρασίνου & Καθημερινότητας  και το Πράσινο του Δήμου Ηρακλείου, το φυτώριο στη Φοινικιά που δώρισε τα τριαντάφυλλα που μοιράστηκαν, αλλά και κάθε πολίτη που σήμερα ήταν κοντά μας, εκπέμποντας μήνυμα Ζωής και Αισιοδοξίας. 

1

«Αγαπώ τον Εαυτό μου. Προστατεύω τον Κόσμο Μου» 
Το μήνυμα αυτό αποτελεί την πυξίδα και το μήνυμα κάθε εκδήλωσης που διοργανώνουμε ως 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, στην κατεύθυνση της ευαισθητοποίησης, της ενημέρωσης του κοινού και της προάσπισης της Δημόσιας Υγείας».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ