Μάστορας: Αποκαλύπτει γιατί χώρισε από την Courtney Parker!

Παρά τις φήμες που τους ήθελαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, εκείνοι χώρισαν γυρίζοντας οριστικά σελίδα στη ζωή τους

Ο Χρήστος Μάστορας είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της χώρας μας, αφού κάθε τραγούδι που βγάζει μαζί με το συγκρότημά του «Μέλισσες» γίνεται αμέσως επιτυχία. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι και ο λόγος που σπάνια μιλάει γι’ αυτήν.

Μία από τις σχέσεις του που έγιναν γνωστές στο ευρύ κοινό και απασχόλησαν τα μέσα, ήταν αυτή με την τραγουδίστρια και χορεύτρια Courtney Parker. Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για πολλά χρόνια με την ίδια μάλιστα να πρωταγωνιστεί και στα video clips του γνωστού συγκροτήματος. Παρά τις φήμες που τους ήθελαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, εκείνοι χώρισαν γυρίζοντας οριστικά σελίδα στη ζωή τους.

Ο Χρήστος Μάστορας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων μίλησε για πρώτη φορά για το χωρισμό του από την Courtney Parker. Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ πως η συγκεκριμένη σχέση καπέλωνε και εκείνη αλλά και εμένα. Στο λέω αυτό γιατί ήμασταν και οι δύο ξεχωριστές οντότητες κάτι που δεν φαινόταν ξεκάθαρα την περίοδο που ήμασταν μαζί. Η σχέση μας από ένα σημείο και μετά είχε γίνει τροφή για τα Μέσα και έπρεπε να το είχαμε προστατεύσει».

Πηγή: tlife.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ