The Voice: Με την "Τίγρη" ο Κώστας Χειλάς πέρασε στα Battles

Η ερμηνεία του εντυπωσίασε το κοινό

Στην επόμενη φάση του The Voice, εκείνη των Battles, πέρασε ο Κώστας Χειλάς ο οποίος στο 3ο Knockout ερμήνευσε την δημοφιλή "Τίγρη" του Ψαραντώνη με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

Ο γύρος των Knockouts στο «The Voice of Greece» συνεχίστηκε με το τρίτο επεισόδιο το βράδυ της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου. Στα Knockouts οι τέσσερις coaches, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς, φτιάχνουν τριάδες με τους παίκτες της ομάδας τους. Οι τρεις παίκτες εμφανίζονται μαζί στο stage και τραγουδούν ο καθένας ένα διαφορετικό τραγούδι. Οι coaches επιλέγουν μόνο έναν παίκτη από τους τρεις, με τον οποίο θα συνεχίσουν μαζί στα Battles.

O κάθε coach έχει όμως τη δυνατότητα να κλέψει δύο παίκτες καθ’ όλη τη διάρκεια των Knockοuts και να τους εντάξει στην ομάδα του. Έτσι συνολικά στην επόμενη φάση κάθε coach συνεχίζει με 14 παίκτες στην ομάδα του. O Γιώργος Λιανός είναι μαζί με τους διαγωνιζόμενους στη σκηνή, ενώ η Χριστίνα Μπόμπα υποδέχεται στα παρασκήνια τους παίκτες που κερδίζουν, με τις οικογένειές τους. Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI / Universal, τη μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία στην Ελλάδα.

Οι παίκτες που προκρίθηκαν

Στη φάση των Battles προκρίθηκαν από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη οι Κωνσταντίνος Τσιμούρης, Κωνσταντίνα Κορδούλη, Θοδωρής Βερλής. Από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη κέρδισαν τις αναμετρήσεις οι Angelina Statyeva, Κατερίνα Μελίτη, Κώστας Χειλάς. Με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου συνεχίζουν οι Αναστάσιος Τσολακίδης, Κωνσταντίνα Παπαστεφανάκη, Ιωάννα Θεοχαρίδου. Από την ομάδα του Σάκη Ρουβά πήραν το εισιτήριο οι Βάλια Δήμου, Νικόλ Νικολαΐδου, Μυρτώ Σπυροπούλου.

Πηγή: alphafreepress.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ