Ο Στρατής Σκαράκης στο Αγροτικό Δισκοπωλείο

19 Σεπ
Αγροτικό ΔισκοπωλείοΔείτε στο χάρτη
Ο Στρατής Σκαράκης στο Αγροτικό Δισκοπωλείο

Κισαμίτικος αέρας θα φυσήξει στο Αγροτικό Δισκοπωλείο, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου.

Ο Στρατής Σκαράκης έχει αναλάβει αυτό το ταξίδι και σας καλεί να γίνεται κοινωνοί σε αυτό. Μαζί του ο Χάρης Ζαχαριουδάκης στο λαγούτο, ο Χριστόφορος Χριστοφοράκης στην κιθάρα και ο Μανώλης Σκαράκης στα κρουστά.

Ασχολείται ενεργά με το βιολί από την ηλικία των εννέα όταν ξεκίνησε μαθήματα με τον αείμνηστο Μιχάλη Κουνέλη. Δώδεκα ετών βρέθηκε για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό, με αφορμή μία βάφτιση. Σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών έπαιξε στο πρώτο ολοκληρωμένο του γλέντι, πάλι σε βάφτιση. Ακολούθησαν κι άλλες προσκλήσεις σε γλέντια και έτσι ξεκίνησε την πορεία του. Δεκατριών ετών ξεκίνησε να γράφει μαντινάδες, ενώ μουσική έγραψε για πρώτη φορά στα είκοσι. Σήμερα διδάσκει στο Ωδείο της Μητρόπολης Κισάμου.

Τον κόσμο της δισκογραφίας τον γνώρισε το 2017 συμμετέχοντας σε ένα τραγούδι του Αντώνη Μαρτσάκη. Μία στιγμή που θεωρεί ξεχωριστή στην έως τώρα πορεία του είναι η παρουσία του στο Ηρώδειο στο πλαίσιο μουσικοχορευτικής εκδήλωσης με καλλιτέχνες από όλη την Κρήτη, όπου εκείνος εκπροσώπησε την Κίσαμο. Εμπνέεται σταθερά από τους ανθρώπους γύρω του.

Η δισκογραφική του δουλειά με τίτλο "Μόνο τη νύχτα θάλασσα" από τις μουσικές εκδόσεις Σείστρον-Αεράκης έλαβε διθυραμβικές κριτικές λαμβάνοντας την πρώτη θέση στο "Balkan world music chart" για το 2020 ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών των Βαλκανίων και της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου.

Τηλ. κρατήσεων: 2810225758 - 2834020339. Η βραδιά θα προβληθεί ζωντανά μέσα από το επίσημο κανάλι στο youtube "Αεράκης - Κρητικό Μουσικό Εργαστήρι και Σείστρον" (ΕΔΩ)

Στείλε μας το EVENT σου!

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ