Ο Καμπουράκης, η ανοησία και η συγνώμη που δεν το μαζεύει !

Ο Δεκανέας Αλλαγής
Ο Δεκανέας Αλλαγής

Όταν θεωρείς πως όλα τα σφάζεις, όλα τα μαχαιρώνεις, υπάρχουν και στιγμές που θα κοπείς από το μαχαίρι που κρατάς.

Του Δεκανέα Αλλαγής


Όλοι, κι όσοι δεν το είδαμε ζωντανά από την τηλεοπτική εκπομπή, παρακολουθήσαμε μέσω των κοινωνικών δικτύων, το βίντεο με την απρέπεια του Δημήτρη Καμπουράκη, να εμφανιστεί με γυαλιά ηλίου στην εκπομπή του Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΙ, θέλοντας προφανώς να... τρολάρει τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και να κάνει μια πλάκα, που στην πορεία ήταν αδύνατο να μαζευτεί!

Ο Χανιώτης δημοσιογράφος δεν είναι χθεσινός στο δημοσιογραφικό κουρμπέτι, για να πέσει σε τέτοια γκάφα. Έμπειρος, ταλαντούχος, με χρόνια εμπειρία στον τηλεοπτικό φακό, έμεινε εκτός τηλεοπτικών πλατό, όταν έκλεισε το ΜEGA, περνώντας τη δική του δύσκολη περίοδο, όπως οι περισσότεροι στο χώρο του τύπου που βίωσαν ένα « ξαφνικό θάνατο» που από τα σαλόνια τον κατέβασε στα αλώνια της εγχώριας τηλεοπτικής σόου μπιζ.

Επανέκαμψε όμως, με το όνομα του να παίζει για ένα διάστημα και για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ, πριν ο συντοπίτης μας, αποφασίσει πως δεν έκλεισε ο κύκλος της δημοσιογραφίας μέσα του.

Από τη μια αυτή η... παραζάλη μεταξύ πολιτικής και δημοσιογραφίας, η αίσθηση πως η εικόνα σου, είναι η δύναμη σου και πως μπορείς να πεις οτιδήποτε, ας είναι και σαχλαμάρα, εάν έχεις τη δυνατότητα να το πλασάρεις ως... χιουμοράκι, με ένα έντονα αντισυριζαικό περιτύλιγμα ( που με ενοχλεί όσο και η αντιμητσοτακική εμμονή το ίδιο, γιατί δε σε αφήνει να δεις τα πράγματα ψύχραιμα, νηφάλια, αποστασιοποιημένα), τον έκαναν να νοιώσει... ένας μικρός Θεός, άτρωτος, αλώβητος, ατσαλάκωτος σε όποια κουτουράδα του κατέβει στο μυαλό!

Ε, βοηθά λίγο και το μαγαζάκι του Αλαφούζου, που στην προσπάθεια του να μας πείσει πως ο Τσίπρας είναι ο Μαδούρο των Βαλκανίων, φτιάχνει ένα κλίμα όπου τα πάντα επιτρέπονται και λέγονται, εις βάρος των κυβερνητικών, από τα σαΐνια του Φαλήρου.

Αυτό ξέρετε συμβαίνει και στα καθ’ημάς: όταν νοιώσεις πως μπορείς από το ρόλο του δημοσιογράφου να βγάζεις μονομιάς το μπλουζάκι του κριτή, για να φορέσεις τη στολή του πολιτικού, όταν θεωρείς πως όλα τα σφάζεις, όλα τα μαχαιρώνεις, ε υπάρχουν και στιγμές που θα κοπείς από το μαχαίρι που κρατάς, αν δεν εχεις στο μυαλό σου πως και οι κρίνοντες κρίνονται και πως η κάθαρση λειτουργεί και ως θεία τιμωρία !

Δημητράκη... ας πρόσεχες!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ