Δημοσιογραφικό τμήμα : 6989592865
Email δημ/φικού τμήματος: news@cretalive.gr
Διαφημιστικό τμήμα: 2810 371052
Email διαφ/στικού τμήματος: info@cretalive.gr
Fax: 2810 371351
Skype: cretalive

Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ CRETALIVE ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!

Η είδηση μπορεί να είσαι...εσύ, μπορεί να είναι δίπλα σου! Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE. Mπές στο δίκτυο και στείλε την είδηση Γίνε αυτόματα μέρος της παρέας μας, η φωνή,το μάτι και το αυτί του CRETALIVE! Απο το χωριό,την πόλη η την περιοχή σου,στείλε μας ό,τι πιστεύεις πως ενδιαφέρει, αυτούς που μας παρακολουθούν και μπορούν να μοιραστούν αυτό που εσύ ξέρεις...Γιατί η Κρήτη είναι παντού!

Στείλτε μας λοιπόν ό,τι νομίζετε ότι θα ήταν ενδιαφέρον στο email (info@cretalive.gr) ή χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα.

Το Cretalive επίσης παρουσιάζει καθημερινά αδημοσίευτες ή σπάνιες φωτογραφίες - ντοκουμέντα ιστορικών προσώπων, στιγμών ή εποχών, αλλά και δικών μας ανθρώπων, από την οικογενειακή συλλογή, που εντάσσονται στο χώρο του χρόνου και του τόπου.

Για τη δική σας συμβολή, μπορείτε να στέλνετε φωτογραφίες με την ένδειξη "Για το Cretalive", που θα συνοδεύονται από ένα σημείωμα - επεξήγηση της φωτογραφίας. Με τον τρόπο αυτό θα τιμηθούν οι δικοί μας άνθρωποι, αλλά θα διασωθούν και τα ντοκουμέντα τους.

Συμπληρώστε τη φόρμα:

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα