Πολίτες | 20.04.17 19:38
Άμεση και καθοριστική η παρέμβαση της Δημοτικής αστυνομίας

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σε κάποιους που είχαν μετατρέψει δρόμους σε ... μονοπάτια

Αγαπητό Cretalive, 

Θα ήθελα εκ μέρους των γειτόνων μου και των επαγγελματιών της οδού Τερψιχόρης καθέτου της πλέον ... συντμημένης Λεωφόρου Ικάρου στο ύψος της ΣΕΑΠ , να εκφράσω τα θερμά μας συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μας για την ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ τόσο του κου Παττακού όσο και των Δημοτικών Αστυνομικών που επενέβησαν ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ , για την ... μετατροπή τόσο της Λ. Ικάρου όσο και της Τερψιχόρης , από δρόμους σε ... μονοπάτια , από ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα ... έως και αυτοκίνητα στρατιωτών της ΣΕΑΠ που ... εκδιώχθηκαν ...ΞΑΦΝΙΚΑ από τα πάρκινγκ του ΜΕΤΡΟ και από τον Διοικητή της ΣΕΑΠ που ... ΚΛΕΙΔΩΣΕ μια τεράστια έκταση έναντι της για ... λόγους που ... μόνο εκείνος γνωρίζει , και ... έστειλε ... φαντάρους - μαστόρους - ενοικιαστές στην γειτονιά μας να μας κάνουν την ήδη επιβαρυμένη γειτονιά μας .... κόλαση!

Εμείς δεν φταίμε σε τίποτα, ειδικά η οικογένεια μου που παραχώρησε χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα για να κινούμαστε τόσο εμείς όσο και οι γείτονες μας και οι ευσυνείδητοι επαγγελματίες που καταβάλουν τους φόρους του και τα ομολογουμένως ... μεγάλα δημοτικά τέλη , για να' ρχοναι .... κάποιοι ... υπεράνω νόμων και ήθους και να καταπατούν τα ... πάντα!

Ως εδώ , και ευχαριστούμε και πάλι θερμά και νιώθουμε πλέον ασφαλείς που είδαμε για πρώτη φορά την Δημοτική Αστυνομία να επεμβαίνει ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ στα προβλήματα μας ! Υπάρχει ... φώς , και το αποδείξατε!

Μανουσάκης Ανδρέας εκ μέρους των κατοίκων της οδού Τερψιχόρης

Άμεση και καθοριστική η παρέμβαση της Δημοτικής αστυνομίας

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα