Απαγορεύεται η είσοδος στο δρόμο προς την παραλία

"Τελικά μπαίνουμε ή βγαίνουμε;"

Αγαπητο cretalive

Βλεποντας αυτην την πινακιδα οπου το πανω μερος μπαινει καθε καλοκαιρι που εχουμε τουριστες στην περιοχη της Αμμουδαρας Βαγιας (παραλια) κ ενω ο δρομος αυτος ειναι εξοδος απο μονοδρομο που ξεκιναει απο το στενο τις Βαγιας!! Μενω χρονια στην περιοχη κ αγανακτησα με το εξης φαινομενο για γελια κ για κλαμματα μαζι! Αλλοι πανε να βγουνε κι αλλοι μπαινουν με αποτελεσμα πολλες φορες το καλοκαιρι να γινετε ενας πανικος, εκνευρισμοι... τον χειμωνα εαν πας να μπεις παρανομα σε περιμενει η αστυνομια να σου κανει "συστασεις" του στιλ...γιατι μπηκες παρανομα; Ερωτω πριν μας τρελάνουν ολους στην περιοχη...κ ειδικα τους τουριστες που γελουν μετα χαλια μας......ειναι δυνατον;

Τελικα μπαίνουμε ή βγαίνουμε; Ποτε θα αποφασισουν οι αρμοδιοι εαν υπαρχουν να βγαλουν μια κι εξω την παρανομη πινακιδα πανω απο το ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... που ισχυει!

Ειναι τραγικο καθε καλοκαιρι να εχουμε το ιδιο σκηνικο!! Να μην μπορουμε να φυγουμε απο την παραλια και να μπαινει ο καθε μαγκας να μας πουλαει μαγκια κ ο,τι αλλο! Εχουμε οικογενειες παιδια και τουριστες αφου υπαρχουν τριγυρω ξενοδοχεια!

Για όνομα θεού ας αλλαξει κάτι...

Ε.Φ.
Μια αναγνωστρια σας!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ