Ο καθαρισμός, τα κλαδιά και ... οι μισές δουλειές

Μια εβδομάδα μετά και ενώ έχουν μείνει κάποια μερεμέτια, τα παρατούν μισά επικαλούμενοι άλλες εργασίες

Αγαπητό Cretalive,

Θέλοντας καυστικά και εμείς να απαντήσουμε στη συγκεκριμένη ανάρτηση, να σας πούμε ότι αρκετά χρόνια και κάθε χρόνο και χειρότερα, η υπηρεσία πρασίνου του Δήμου Ηρακλείου πιάνει τα κοπτικά εργαλεία και ... ό,τι πάρει ο χάρος, κατά την κοινή έκφραση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο πρόσφατος καθαρισμός που έκαναν μετά από πάρα - μα πάρα - πολύ καιρό στον Καρτερό Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην οδό Αγίου Αλεξάνδρου όπου μία εβδομάδα μετά και ενώ έχουν μείνει κάποια μερεμέτια, τύπου δεντράκια ενοχλητικά σε γωνία του δρόμου, και τα οποία αν τα αφήσουν του χρόνου θα γίνουν δέντρα και έτσι το πρόβλημα θα συνεχιστεί, έχει μείνει και ένα άλλο κομμάτι που χρειάζεται καθάρισμα, όπως και ένας μεγάλος φράκτης από ξερά και δροσερά κλαδιά, τα οποία συνεχίζουν να υφίσταται και τα οποία είναι δύο ωρών εργασία ως προς το κόψιμό τους. Αντί να τελειώνουν με αυτές γενικώς τις εργασίες τα παρατούν μισά επικαλούμενοι άλλες εργασίες.

Παράλληλα ενώ οι εντολές που τους έχουν δοθεί είναι σαφέστατες...αδιαφορούν, μην ξεχνάμε όμως ότι υπάρχει και εισαγγελέας , και την οποιαδήποτε ζημιά που ήδη έχει συμβεί από τροχαία ατυχήματα ή που πρόκειται να συμβούν αν δεν τα προλάβει ο Δήμος Ηρακλείου τις όποιες κρίσεις θα τις επιβαρυνθούν οι όποιοι υπεύθυνοι.

Και άλλο ένα ερώτημα : για να κοπούν λένε δέντρα κλπ θα πρέπει να παρθεί απόφαση -σύμφωνα με τον κανονισμό του Δήμου Ηρακλείου- να ληφθεί απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο. Για το συγκεκριμένο άρθρο με τις πικροδάφνες γνωρίζει κανείς κάτι ή έτσι αυθαίρετα προχωράμε;

Τ.Χ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ