Το πρώτο κλειστό γυμναστήριο της πόλης "πεθαίνει" από την αδιαφορία και την γραφειοκρατία

Και όλοι ανεξαιρέτως, πρώην και νυν εμπλεκόμενοι, έχουν τη δικαιολογία τους.

Αγαπητό Cretalive,

Το πρώτο κλειστό της πόλης μου, ΠΕΘΑΙΝΕΙ από την αναλγησία, τη γραφειοκρατία και την αδιαφορία ΟΛΩΝ των εμπλεκομένων, περιμένοντας τις βροχές για να καταστραφεί, εκτός την ήδη κατεστραμμένη στέγη, ΚΑΙ το παρκέ του.

Και όλοι ανεξαιρέτως, πρώην και νυν εμπλεκόμενοι, έχουν τη δικαιολογία τους. Μάλλον φταίμε όλοι οι υπόλοιποι που πληρώνουμε, ως συνήθεις ηλίθιοι, τους φόρους μας για να τους τρώνε κάποιοι επιτήδειοι. Και δε τρέχει κάστανο, η αγορά να κινείται και έργα να γίνονται. 2 και 3 και πολλές φορές, με τα χρήματα που αρπάζουν "με τους νόμους τους" απ τη τσέπη μας και τα δίνουν ξανά και ξανά, στα έργα των εκπτώσεων του 50%+, που είναι ανίκανοι να εκτελέσουν ορθά και έγκαιρα.

Και πλάι στο βασιλικό, ποτίζεται κι η γλάστρα. Διότι χωρίς αυτά, κάποιοι δε θα είχαν λόγο ύπαρξης. Και φυσικά, εκτός από αυτούς, ευθύνη φέρουν και οι έμμεσα εμπλεκόμενοι, τα αθλητικά σωματεία της πόλης που μόνο να γκρινιάζουν μεταξύ τους ξέρουν, η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, η Περιφέρεια, ο Δήμος, οι βουλευτές, οι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, η πρώην και η νυν διοίκηση και όλοι όσοι έχουν φωνή και επιλέγουν να τιτιβίζουν μεταξύ τους και να μεταθέτουν ευθύνες. Διότι αυτό μπορούν να κάνουν μόνο και αυτό κάνουν. Α! Και να πηγαίνει η νυν διοίκηση να σκεπάζει και να ξεσκεπάζει το πολύπαθο και πρόσφατα ανανεωμένο - αχρησιμοποίητο ακόμα - παρκέ, ανάλογα την πρόγνωση της ΕΜΥ.
ΕΝΟΧΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΈΧΟΝΤΕΣ ΦΩΝΗ.

Σημείωση: Δεν αθλούμαι, ούτε έχω παιδί που να αθλείται στο κλειστό γυμναστήριο Λίντο. Ούτε εμπλέκομαι με κανένα τρόπο με οποιοδήποτε σωματείο διοικητικά.

Π.Ρ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ