Instagram: Έπεσε σε όλο τον πλανήτη και στην Ελλάδα

Προβλήματα παρατηρήθηκαν και στην Ελλάδα

Ένα παγκόσμιο μπλακ άουτ γνώρισε το Instagram την Πέμπτη 13/6. Όπως αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο CBS, πολλοί χρήστες σε όλο τον κόσμο που προσπαθούσαν να μπουν στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης μέσω υπολογιστή, έβλεπαν στην οθόνη τους το μήνυμα «Sorry, something went wrong», δηλαδή «Λυπούμαστε, κάτι πήγε στραβά».

Το Instagram, το οποίο ανήκει στον Μαρκ Ζάκερμπεργκ ενημέρωσε με ανάρτησή του στο Twitter, πως έλαβε γνώση της κατάστασης και μετά από λίγη ώρα ανακοίνωσε πως τα ζητήματα επιλύθηκαν εντελώς.

Τα προβλήματα δεν φαίνεται να επηρέασαν το Facebook και τα υπόλοιπα social media. Μόνο ένα μικρό κόλλημα φαίνεται να είχε το PlayStation Network, το οποίο όμως δεν σχετίζεται με την «πτώση» του Instagram

Η ιστοσελίδα Down Detector, η οποία παρακολουθεί τις διακοπές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε όλο τον κόσμο έδειξε πως η πλατφόρμα «έπεσε» στις ανατολικές και δυτικές ακτές των ΗΠΑ, καθώς και σε άλλα μέρη της αμερικανικής Ηπείρου. Μεγάλα προβλήματα υπήρχαν και στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας, της Ασίας, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας.


Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ