Από μικρά πιτσιρίκια στη ρακέτα

Το Δ.Σ. του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. συγχαίρει όλους τους αθλητές και αθλήτριες για την προσπάθεια τους και τους προπονητές τους για τη συστηματική δουλειά που κάνουν στα τμήματα υποδομής

Στις 11 και 12 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο το τουρνουά τένις για τα παιδιά κάτω των 10 ετών. Από εκεί δεν θα μπορούσε να λείπει και το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ.Α.Α» με πολλές επιτυχίες.

Συγκεκριμένα οι αθλητές που έλαβαν μέρος ήταν οι:

Αγόρια πράσινη μπάλα: Αμανάκης Νικόλας, Ζαβουριανός Θάνος, Λαμπράκης Κων/νος και Τσαπάκης Γιώργος.

Κορίτσια πράσινη μπάλα: Ζαχαράκη Μαρία και Μαχλή Μαργαρίτα.

Αγόρια πορτοκαλί μπάλα: Αποστολάκης Γιώργος, Βασιλάκης Γιώργος και Πατεράκης Γιάννης

Κορίτσια πορτοκαλί μπάλα: Βασιλάκη Ελευθερία και Βιανιτάκη Μιχαέλα

Οι αγώνες ήταν ομαδικοί με στόχο, όχι τόσο τις επιδόσεις αλλά τη χαρά της συμμετοχής. Τα παιδιά χωρίστηκαν σε group και έπαιξαν δυο μονά και ένα διπλό αγώνα.

Στο πράσινο γήπεδο οι Ζαβουριανός Θάνος και Τσαπάκης Γιώργος σημείωσαν δύο νίκες, όπως και η ομάδα των Αμανάκη Νικόλα και Λαμπράκη Κων/νου που κέρδισαν και τους δυο αγώνες του group τους.

Στα κορίτσια η Ζαχαράκη Μαρία με την Μαχλή Μαργαρίτα στη πράσινη μπάλα, πήραν την τρίτη θέση.

Τα αγόρια Αποστολάκης Γιώργος, Βασιλάκης Γιώργος και Πατεράκης Γιάννης στην πορτοκαλί μπάλα, έκαναν δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες και πήραν την πρώτη θέση στο group τους, όπως και τα κορίτσια Βιανιτάκη Μιχαέλα και Βασιλάκη Ελευθερία που κέρδισαν σε δυο αγώνες και πήραν την πρώτη θέση στον όμιλο τους.

Το Δ.Σ. του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. συγχαίρει όλους τους αθλητές και αθλήτριες για την προσπάθεια τους και τους προπονητές τους για τη συστηματική δουλειά που κάνουν στα τμήματα υποδομής του Αθλητικού Σχολείου του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ».

Τα παιδιά συνόδεψαν οι προπονητές τους κ.Μελισσουργάκης Νίκος και Συλιγάρδου Ζαχαρένια.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ