Οι διακοπές στην Κρήτη εξελίχθηκαν ...σε τραγωδία

Απέκτησε με πολλές δυσκολίες την κόρη της και ... την έχασε σε διακοπές στην Κρήτη - Οι ειδικοί αναφέρουν ότι δεν θα μάθουν ποτέ τα αίτια του θανάτου του μωρού

Για 8 χρόνια προσπαθούσε να γίνει μητέρα η Βρετανίδα Ρέιτσελ Φιντζέραλντ μαζί με τον σύντροφό της Μαρκ Μάντοκς. Κι έμελε, το κοριτσάκι που απέκτησε με μεγάλες δυσκολίες να το χάσει ... σε διακοπές της οικογένειας.

Οι προσπάθειες του ζευγαριού οδήγησαν τελικά σε εγκυμοσύνη και η 39χρονη σήμερα Ρέιτσελ γέννησε τον Μάρτιο του 2018 ένα κοριτσάκι, τη Λάρα.

Το ζευγάρι ήταν ευτυχισμένο που κρατούσε μετά από κόπους χρόνων το παιδάκι τους αγκαλιά. Η οικογένεια αποφάσισε να πάει διακοπές στην Κρήτη μαζί με το 3 μηνών μωρό τους.

Το πρώτο βράδυ που έμειναν εκεί... όλα έδειχναν να είναι ονειρεμένα. Το ζευγάρι αποφάσισε να κοιμηθεί και όταν ξύπνησαν βρήκαν το μωρό τους νεκρό στην κούνια του.

Ο πατέρας προσπάθησε να επαναφέρει τη μικρή Λάρα, ωστόσο, δεν τα κατάφερε. Αμέσως πήγαν στο νοσοκομείο όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του μωρού.

Οι γονείς συντετριμμένοι επέστρεψαν στο σπίτι τους ενώ περίμεναν τα αποτελέσματα για να δουν τα αίτια του θανάτου του παιδιού τους. Ωστόσο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε απάντηση για τον θάνατο του μωρού.

Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες οι ειδικοί ανακοίνωσαν στο ζευγάρι ότι το πιο πιθανό είναι να μην μάθουν ποτέ τα αίτια του θανάτου της 3 μηνών κόρης του.

Οι γονείς της μικρούλας έκαναν δωρεές περισσότερες από 5.000 λίρες προς την φιλανθρωπική οργάνωση Lullaby Trust, η οποία παρέχει συμβουλές σχετικά με τη μείωση του κινδύνου θανάτου από κούνιας ή συνδρόμου αιφνίδιου θανάτου παιδιών (SIDS).

Πηγή: manchestereveningnews.co.uk

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ